Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Bucaneve

 
Hotel Bucaneve är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bucaneve är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bucaneve ligger på en utsiktsplats ca. 500 meter från Livignos centrum. Det är ca. 150 meter till Mottolino skidlift och ca 1200 meter från Carosello liften. Skid- buss stoppet ligger ca 50 meter från hotellet.

Vi talar om ett komfortabelt hotell som nyligen blev renoverat. Hotellet har rymliga gemensamma uppehållsrum, ölstuga, biljard, stor solterrass, skid-depå, fri parkeringsplats. Garage mot betalning. Det finns hiss upp till fjärde våningen.

Läs mer om Hotel Bucaneve

Alla rummen är välmöblerade och har telefon, satellit-TV, internetförbindelse, safety-box och badrum med toalett, hårtork och dusche eller badkar. Rummen kan ta upp till 5 personer, rum med 4 eller 5 sovplatser har ofta de sista två sovplatserna på ett öppet loft. Standardrummen ligger mot nord. Det finns rum med panoramisk utsikt och balkong mot syd. Det finns även Suiterum med terrass.

Hotellets restaurang bjuder på traditionella bergsrätter samt internationella rätter. Varje vecka arrangeras en afton med traditionella rätter från Vatellina med vin provning.

För gästerna finns fitness center med gartis tillgång till uppvärmd simbassäng, bastu, turkiskt bad och fitenssrum. Mot betalning kan man använda sig av solarium och vattenmassage.

Dölj texten
 
 
search map