Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Amerikan

 
Hotel Amerikan är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Amerikan är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En historisk plats

Namnet Hotel Amerikan härstammar från familjehistorien, där några av de italienska förfäderna reste till USA för att arbeta. Joseph, som är farfar till den generation som idag driver hotellet, reste till Amerika och kom tillbaka efter en tid - och blev då kallad för "amerikanen" av alla. Då han anlade hotellet, ansåg han därför att detta namn var det ända rätta.

Hotel Amerikan ligger i lugna omgivningar

Hotel Amerikan ligger i utkanten av Livigno, nära nybörjare-liften. Härifrån har du direkt förbindelse med gondolen Carosello 3000. En kostnadsfri buss kör dig till centrum, om du har lust att gå ut och äta eller ta en shoppingtur. Den stannar endast 50 meter från hotellet. Centrum ligger ca 1,5 km bort.

Livigno är en trevlig stad, som tack vare sin status som "tax-free-stad", bjuder på riktigt goda shoppingmöjligheter. Framförallt om du vill köpa tobak, parfym, mode eller sportutrustning. Du har ett fint urval av butiker, restauranger och barer att välja emellan.

När du är dags för dig att ge dig ut på pisterna, har du 115 km pist framför dina fötter. Det finns 33 lifter. Solen följer dig hela dagen, då det finns pister på båda sidor om Livigno-dalen. De två sidorna är inte förbundna med en lift, endast med skidbussar.

Du högsta pisterna ligger på en höjd av 2796 meter, så det finns en bra garanti för snö om vintern. Livigno har pister för skidåkare på alla nivåer, men framförallt för nybörjare och barn. De mycket erfarna skidåkarna hittar flest utmaningar off piste.

Tycker du om att vandra och cykla i natursköna omgivningar, har du också kommit till rätt ställe om du besöker Livigno på sommaren. Hotel Amerikan ordnar cykelturer och uthyrning av mountainbikes.

Avstånd:
- Centrum: 1,5 km
- Barer och restauranger: 50 meter
- Gondola Carosello: 500 meter

Läs mer om Hotel Amerikan

På Hotel Amerikan känner du dig som hemma

Hotellet är en av de platser, där du inte bara får värde för pengarna, men också känner dig mycket välkommen. Personalen gör mycket för att du ska trivas och för att göra din semester så bekväm som möjligt. Med andra ord är gästfrihet och servicen på en nivå som du inte kommer bli besviken över. Efter en lång dag på skidor, kan du få tillbaka lite energi och värme i kroppen i hotellets kompletta wellness-område med spa, bastu, turkiskt bad, jacuzzi, avslappningsområde, gym och möjlighet för att beställa flera behandlingar och massager.

Är en god 4-rätters meny i restaurangen

Om du inte har lust att gå ut och äta eller ta en drink i stan, har du möjlighet att stanna kvar på hotellet. Här kan du nämligen njuta av en drink i den trevliga baren, och kocken kommer med glädje att servera sin 4-rätters meny till dig. TV-rummet, där du också kan spela spel, är ett bra alternativ, om du vill slå dig ner tillsammans med dina reskamrater och prata om dagen.

Det finns gratis wifi på hela hotellet, och du kan förvara din skidutrustning i det uppvärmda skidrummet. Om du kommer med bil, kan du parkera den i garaget.

Härliga och moderna rum

Hotellet har totalt 36 rum, varav 28 ligger i huvudbyggnaden och 8 i annexet. Alla rum är dekorerade i en ljus, varm och fridfull stil, där man har tänkt på detaljerna. Hotel Amerikan erbjuder tre olika slags rum. Alla rum har balkong, sat-TV, wifi, roomservice, telefon och privat badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map