Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Alaska

 
Hotel Alaska är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Alaska är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Alaska har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av Livigno. Livigno är också känd som en skattefri stad och ligger på en höjd av 1.800 meter. I centrum finns flera trevliga restauranger, barer och butiker. Den skattefria staden har lockat flera butiker med fokus på sport, mode, tobak och parfym, så om du gillar att shoppa, då är Livigno rätt plats!

Utvecklat skidsystem

Området runt Livigno erbjuder ett brett utbud av skidområden med över 115 km pister och 33 liftar. Det finns alltid möjlighet att åka skidor i solen eftersom båda sidor av berget har sluttningar. Tyvärr hänger dessa två sidor inte ihop vilket gör att man ska nyttja skidbussen till och från. De högsta pisterna ligger på en höjd av 2.796 meter, vilket garanterar snö under hela säsongen. Livigno är en bra skidort för nästan alla nivåer, särskilt nybörjare. För de riktigt avancerade skidåkarna finns också en del utmaningar, såväl som för off-pist åkarna. Livigno är dessutom en fantastisk sommardestination för dem som tycker om att vandra eller cykla mountainbike. Du kan hyra cyklar i receptionen. Hotel Alaska ligger 2 minuters promenad från Carosello 3000 skid (lift) område.

Läs mer om Hotel Alaska

Standard, men ändå bekvämt

Bormolinio familjen tar väl hand om dig och även om faciliteterna är mycket begränsade, så är komforten fortfarande god. Här handlar det mest om skidåkning och friluftsliv. Du kan bo här med halvpension. Restaurangen serverar främst italienska och lokala rätter sammansatta i en 4-rätters meny. Loungebaren är perfekt för after-ski och här kan du njuta av en drink eller lättare tilltugg. Reser du med barn kommer dem uppskatta att slappa med lite TV-tittande i TV-rummet. Vidare finns det en uppvärmd skiddepå samt wi-fi (trådlöst Internet) på hela hotellet mot en extra avgift. Parkering är inget problem och det är gratis!

Gammaldags alpin stil

Hotel Alaska erbjuder totalt 38 relativt små men bekväma rum. Alla rum är utrustade med värme, LCD-TV, telefon, litet skrivbord samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Vissa rum har balkong och dessa är tillgängliga mot förfrågan.

Dölj texten
 
 
search map