Hotell i Livigno i Lombardiet

Garni Zodiac House

 
Garni Zodiac House är inte tillgänglig i dagsläget
Garni Zodiac House är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En mysig och livlig stad

Hotel Garni Zodiac ligger i centrum på en av Livignos mest populära gågator, 200 meter från busshållplatsen där den kostnadsfria bussen kör samt 200 meter från skidliften Mottolino.

Livigno är en mysig och livlig skidort med 115 km pist och 33 liftar. Backarna finns på båda sidor av den utsträckta Livignodalen (5 km lång) och når upp till 2.797 meter i höjderna. Tyvärr finns det inga liftar som förbinder de två bergssluttningar med varandra. I gengäld kan du ta en gratisbuss från den ena till den andra änden av dalen. Livigno har många affärer eftersom det är en skattefri zon. Så du kan köpa ett större urval av alkohol, parfym och cigaretter. Dessutom erbjuder Livigno också mysiga restauranger, after-ski barer och butiker där du kan köpa eller hyra skidor och skidutrustning.

80-talsstil

Som beskrivet ovan erbjuder Garni Zodiac House enkla och grundläggande faciliteter. Hotellet ser lite gammaldags ut då det blev inrett i början av åttiotalet. Hotellet har officiellt 3 stjärnor, men vår värdering går mer mot 2,5 som känns mer realistiskt.

Läs mer om Garni Zodiac House

Njut av en varm dryck både inomhus och utomhus

Frukosten är vanligtvis italiensk med croissanter och kontinental frukost. Du har tillgång till gratis Wi-Fi på rummen och i runt receptionen. Om du kommer med bil kan du dra nytta av hotellets parkering mot avgift. Tar du dina egna skidor eller snowboard med kan du förvara dem i källaren där det finns ett förråd. När solen skiner kan du dricka kaffe och äta ett lättare mellanmål på terrassen medan du följer med i livet på gatan. Invändigt finner du en TV-lounge där ni kan umgås med en kopp varm choklad. Hotellet har ingen restaurang men runt hörnet hittar du ett stort urval av restauranger i alla priskategorier.

Rum i olika storlekar

Hotel Garni Zodiac har endast 14 rum. Några av dem har balkong och alla har TV och garderob. På vintern är det minimum krav på vistelse minst tre nätter. Du kan välja mellan dubbel, trippel och familjerum.

Rummen på Garni Zodiac House

Dölj texten
 
 
search map