Villa i Livigno i Lombardiet

Chalet Baitin

 
Chalet Baitin är inte tillgänglig i dagsläget
Chalet Baitin är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Chalet Baitin ligger på Via Molin ca. 600 meter från "Cassana" liften som är förbunden med Carosello 3000. Det är endast ca. 150 meter till skidbusshållplatsen, varifrån man snabbt når fram till de andra stora liftarna.

Inom 300 meter finner man ett mindre urval av inköpsmöjligheter medan det är ca. 900 meter till centrum med affärer och restauranger.

Stället är ett ganska välinrett hus på 4 våningar med goda faciliteter. Till huset hör en ski-depåt samt parkeringsplats.

Hus med 10 sovplatser:
- Huset består av källarvåning, första våning samt andra och tredje våning. I källarvåningen finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med 2 enkelsängar, samt badrum med dusch. På första våningen finns ett rymligt uppehållsrum med kök med ugn och diskmaskin.
Andra våningen består av ett sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsängoch balkong samt ett badrum med toalett och badkar. Tredje våningen består av sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch.

Läs mer om Chalet Baitin

Dölj texten
 
 
search map