Semesterbostad i Livigno i Lombardiet

Baita Gisella

 
Baita Gisella är inte tillgänglig i dagsläget
Baita Gisella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa man bo nära backarna i Livigno, är det svårt att hitta något som är närmare än Baita Gisella. Från huset har man mindre än 50 meter till skidliften Carosello 3000 som tar dig upp till skidområdets bästa backar. Vill du prova övriga backar på andra sidan av staden finns det skid-busshållplats precis vid huset (80 meter från dörren).

Skippa bilen och åk skidor fram till dörren

Här bor man inte bara nära backarna, men också nära till café, konditori och restaurang, som man finner ca. 30 meter från huset. För större inköp av mat finner man supermarket endast 400 meter bort. Man kan med gott samvete lämna bilen på parkeringen framför Baita Gisella under semestern.

Läs mer om Baita Gisella

Trerumslägenhet ned 4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av ett vardagsrum med kovkrå (spis med kokplattor, diskmaskin och mikrovågsugn), sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har TV och skiddepå samt tillgång till Internet.

Dölj texten
 
 
search map