Hotell i Livigno i Lombardiet

Alpen Village Hotel

 
Alpen Village Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Alpen Village Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett paradis för dig som älskar naturen

Detta är en utväg för dig som älskar att vara utomhus. Både sommar och vinter finns det gott om aktiviteter som du kan engagera sig i. Den skidlift ligger bara 50 meter bort, och när du kommer tillbaka från en dag i backen, kan du åka skidor ända till hotellets dörr.

Så kan skidsemestern börja

Livigno erbjuder inte mindre än 115 kilometer pister och 33 skidliftar. Backarna ligger på båda sidor av den långsträckta Livignodalen (5 km lång) och når upp till en höjd på 2.797 meter. Dessvärre är dem två bergssidorna inte förbundna med liftar men här kör gratis-bussar som tar dig från den ena till den andra sidan. Staden Livigno ligger ca. 1,8 km från Alpen Village. I centrum som med god vilja nås till fots finner du flera affärer och inköpsmöjligheter, inte minst tack vare sin status som skattefri-zon. Detta innebär fördelaktiga möjligheter för inköp av bl.a. alkohol, parfym och cigaretter. I Livigno finner du även ett fint urval av mysiga restauranger, barer och uthyrare samt försäljare av skidutrustning.

Läs mer om Alpen Village Hotel

Panoramautsikt och överdådiga bekvämligheter

Alpen Village Hotel erbjuder panoramautsikt över Livigno och ligger bredvid skidliften Teola Panoni Bassi, som är förbunden med Mottolino pisterna. Här finner du en äkta, avslappnad alpin atmosfär och bra, tre-stjärniga faciliteter och tjänster. Ägaren av Alpen Village äger flera hotell i Livigno, och tillsammans med dessa finns det en rad erbjudande för utomhusaktiviteter både vinter och sommar.

Bra att veta om Alpen Village Hotel

I receptionen kan du hyra cyklar, eller få tips och råd om speciella aktiviteter som blir arrangerade både sommar och vinter. För barnen finns ett lekrum samt gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen. Notera att under skidsäsongen gäller bokningar på veckobasis.

Traditionella rum i alpin stil

Alpen Village erbjuder 178 enkla rum som är inredda i en varm, mysig alpin stil. Vissa rum har balkong och alla har eget badrum med toalett och dusch, badprodukter och hårtork. På vintern är det krav för vistelse på minst en vecka.

Dölj texten
 
 
search map