Hotell i Livigno i Lombardiet

Alexander Charme Hotel

Comfort Comfort Comfort Junior Junior Junior Stylish Stylish Stylish
 
Alexander Charme Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Alexander Charme Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En charmerende stad

Livigno är en charmig och trevlig stad, där du hittar inte mindre än 115 km pist och 33 skidlifter. Bussarna till centrum stannar precis framför hotellet, och färden är inte lång. När du efter frukosten är redo att inta pisterna, befinner du dig också mitt i smörhålan: pisterna ligger på båda sidor av den utsträckta Livignodalen (5 km lång) och bergstopparna som du kan åka nedför, sträcker sig ända upp till 2797 meter över havet. Dessvärre är de två pistområdena på var sida om dalen inte sammankopplade med varandra, men i gengäld kan du ta gratis skidbussar från det ena området till det andra.

Alexander Charme Hotel ligger ca 900 meter från Livignos centrum. Livigno är en frizon och här kan du shoppa tax free, så det finns ett stort urval av butiker med parfymer, alkohol och cigaretter. Därutöver kan du slappna av efter en dag på skidor, på en av stadens alla restauranger eller afterski-barer. Här finns också många butiker som säljer skidutrustning.

Läs mer om Alexander Charme Hotel

Bra att veta om Alexander Charme Hotel

Hotellet ligger endast 100 meter från liften Teola, som tar dig upp till en svart pist vilken går ihop med en röd pist efter några meter. Skidbussen tar dig till centrum, samt till liftarna Mottolino och Carousel 3000.

Avstånd:
- Centrum: ca 900 meter
- Bankomat: ca 450 meter
- Pist: ca 350 meter

Fina faciliteter och tjänster

Oavsett om du reser som del av ett par, eller med hela familjen, erbjuder hotellet massor av möjligheter för att slappna av och växla ner. Det finns ett SPA på hotellet och här kan du njuta både av massage och andra behandlingar, dessutom finns det två jacuzzi, en bastu, turkiskt bad och bubbelbad. Det är skönt att komma tillbaka efter en dag i backarna, och se fram emot en avslappnande massage, eller bara att få värma upp musklerna i bastun. Allt detta kompletteras med en inomhuspool och ett gym - ett bra ställe att värma upp inför dagens utmaningar i backen. Poolen är också öppen för barn, och det finns ett barnområde på hotellet.

Njut av din frukost framför panoramautsikt

På morgonen bjuder Alexander Charme Hotel på en varierad frukostbuffé, som du kan njuta av medan du njuter av den vackra panoramautsikten. På kvällen kan du njuta av mat lagad efter italienska traditioner. Loungebaren, TV-rummet och rökrummet är möblerat i "alp-stil" och är ideala platser att njuta av ett lättare snack och en drink på eftermiddagen. Därutöver erbjuder hotellet låsbara skåp till dina skidor, en skidskola, möjlighet att hyra skidor samt bilparkering mot en extra kostnad. Om du vill kolla dina mail eller läsa tidningen på nätet, kan du använda dig av hotellets gratis wifi.

Rum i modern och klassisk stil

Hotellet har totalt 62 rum och sviter. De billigare rumstyperna har ännu inte blivit renoverade och här kommer du bo i en mer klassisk stil, i jämförelse med övriga rum. Vi har valt att ta med Superior-rummen i vårt utbud då de är av större storlek. Alla rum är komfortabelt möblerade, och du har allt som behövs för en god natts sömn. Alla rum har sat-TV, värdebox, telefon, minibar, wifi, badrock, tofflor och privat badrum med dusch. Du kan bo i dubbel-, trippel- eller familjerum.

Rummen på Alexander Charme Hotel

Dölj texten
 
 
search map