Semesterbostad i Limone sul Garda vid Gardasjön

Residence La Limonaia

 
Residence La Limonaia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Limonaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Limonaia är ett enklare semesterboende som ligger med vacker utsikt över Gardasjön som du finner ca. 600 meter bort. Den välkända och populära staden Limone sul Garda, med sina mysiga gränder och torg, har du endast 1,5 km från stället.

Pool i frodiga och gröna omgivningar

Stället ligger i en grön park på ca. 60.000 m² var det växer både olivträd, cypresser och pinjeträd. Runt om i parken finns det små bäckar som flyter samman i ett vattenfall där du kan bada. Här finns även en utomhuspool med barnavdelning samt en övertäckt pool och ett wellness center med olika typer av badmöjligheter.

Läs mer om Residence La Limonaia

Njut av utsikten över sjön

På Residence La Limonaia, som har en hotelldel, finns det restaurang, bar, fitnesscenter, minimarknad. Det finns dessutom möjlighet för gratis parkering - både på utomhusplatser och i garage (kan dock inte förbokas). Förutom soldäcket runt poolen kan du sitta på en terrass vid baren var det är möjligt att njuta av utsikten. Det går bra att köpa till måltider på plats, så även frukost. Säg bara till i receptionen när du checkar in så får du veta alla detaljer.

Ät dina måltider på din egen uteplats

Om det är något som lägenheterna har gemensamt så är det den enkla inredningen. Flera av dem har behov för ett kärleksfulls handtag då de kan verka lite slitna. Men priset är därefter och om du inte har behov för en läcker inredning så får du faktiskt en hel del för pengarna. Lägenheterna har alla balkong eller terrass (som inte alltid är åtskilt från grannen), kokvrå, telefon, tv samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Tänk på att aircondition endast går att få (på förfrågan) mellan kl. 17.00-19.00. Skulle temperaturen var mycket hög en dag så kan det tänkas att receptionen sätter på den utöver dessa tider.

Lägenheterna på Residence La Limonaia

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (Type 2)

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och möjlighet till två extra sovplatser i bäddsoffa. De andra två sängarna ligger på ett loft. Det finns dessutom ett badrum med duch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map