Semesterbostad i Limone sul Garda vid Gardasjön

Residence La Limonaia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Limonaia ligger med vacker utsikt över Gardasjön som man finner ca. 600 meter bort. Den välkända och populära staden Limone sul Garda finner man endast 1,5 km från stället.

Pool i frodiga och gröna omgivningar

Stället ligger i en grön park på ca. 60.000 m² var det växer både olivträd, cypresser och pinjeträd. Runt om i parken finns det små bäckar som flyter samman i ett vattenfall var man kan bada. Här finns även en utomhus pool med barnavdelning samt en övertäckt pool och ett wellness center med olika typer av badmöjligheter.

Njut av utsikten över sjön

På Residence La Limonaia finns det en restaurang, bar, fitnesscenter, minimarknad. Det finns dessutom möjlighet för gratis parkering - både på utomhusplatser och i garage (kan dock inte förbokas). Förutom soldäcket runt poolen kan man sitta på en terrass vid baren var det är möjligt att njuta av utsikten.

Ät dina måltider på din egen uteplats

Om det är något som lägenheterna har gemensamt så är det den enkla inredningen. Flera av dem har behov för ett kärleksfulls handtag då de kan verka lite slitna. Men priset är därefter och om man inte har behov för en läcker inredning så får man faktiskt en hel del för pengarna. Lägenheterna har alla balkong eller terrass (som inte alltid är åtskillt från grannen), kokvrå, telefon, tv samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Lägenheterna på Residence La Limonaia

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (Type 2)

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och möjlighet till två extra sovplatser i bäddsoffa. De andra två sängarna ligger på ett loft. Det finns dessutom ett badrum med duch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Casa Europa

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Populärt i Lombardiet

search map