Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Park Hotel Imperial

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En trevlig stad uppkallad efter en citron

Från Park Hotel Imperial tar det cirka 15 minuter att gå till Limonde sul Gardas historiska centrum. Hotellet ligger på berget, på ett utmärkt läge med utsikt över Gardasjön och de omkringliggande bergen. Limone är en pittoresk stad att bo vid, och en bra bas för att uppleva och njuta av sjön och omgivningarna. Hjärtat av den gamla staden är Porto Vecchio, där du hittar en liten port med omkringliggande smala gränder. Du kan här hitta livliga och trevliga utomhusserveringar mot sjön, där man du hittar något gott att äta och dricka, medan du njuter av utsikten. Stranden ligger endast ett par minuter från Park Hotel, och några av de mest utövade vattensporterna här, är vindsurfing och kitesurfing.

En härlig plats att slappna av på

Det är inte endast utsikten som är bra på Park Hotel Imperial. Servicen är av hög kvalitet och gästfrihet finns det gott om. Ute i den gröna trädgården kommer du att hitta en stor pool med en stor hydromassage, där du kan slappna av medan du njuter av utsikten. Om det inte är tillräckligt, och du har lust att addera lite mer avslappning, kan du också göra ett besök i SPA:et. Här finns jacuzzi, finsk bastu, inomhuspool, LED-upplysta bubbelbad och möjlighet att få olika behandlingar som t.ex. massage. För de aktiva gästerna finns en tennisbana och ett gym.

Läs mer om Park Hotel Imperial

Att vakna upp på Park Hotel Imperial är inte det värsta man kan göra - tvärtom! Njut av din frukost vid poolen. Frukostbuffén erbjuder ett stort urval av söta, kryddiga, varma och kalla produkter, och till det serveras nybryggt kaffe. Den stora terrassen kan också nyttjas som en lounge bar och utanför högsäsongen är denna lounge bar inomhus. Du kan smaka på läckra rätter i den moderna restaurangen, inspirerad från medelhavsköket. Glöm inte att fråga efter den spännande vinlistan. Det finna också ett mindre bibliotek, där du kan slå dig ner och läsa en bok. Det finns wifi på hela hotellet. Det är inte heller något problem att parkera bilen, vilket inte kostar något.

Eleganta och rymliga rum

Park Hotel Imperial har totalt 63 rum och sviter. Alla rum och sviter har balkong, och några har utsikt mot bergen, andra delvis mot sjön. Olika typer av rum finns tillgängliga, och de har som minimum aircondition, satellit-TV, kassaskåp, telefon, skrivbord, wifi, minibar samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och morgonrockar.

Läs om rummen på Park Hotel Imperial

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map