Omdömen från Hotel Villa Romantica

 
Hotel Villa Romantica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Romantica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Romantica

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Romantica som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Romantica. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Liliana med familj från Sigtuna i Sverige bodde på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda från den 26. till den 31. juli 2010.

Men glädjande nog var vår vistelse i Limone sul Garda helt underbart. Vi bodde på ett mysigt hotell precis vid stranden med t o m en liten strand bit för oss själva. Vi vår 6 stycken i tre generationer med nästan alla åldrar representerade, äldst 56 och yngsta 3 år däremellan en 16 åring och en 34 åring plust en 48 åring. Vi var alla otroligt nöjda och lyckliga hela tiden. Det var toppen väder, lagom varmt, vacker omgivnig. Hotellets läge var underbar, utsikten från frukostbordet kunde inte bli bättre.

Promenaden till byn knappt 2 km var härlilg, bilfri och vacker. Ingen match ens sent på kvällen då treåringarna var trötta och sömniga. Limone sul Garda vilken härlig liten by!! På 20 min båtresa är man i Malcecine en till pärla vid Gardasjön. Vi rekommenderar stället varmt till andra. En sak var dock negativ - vi hade halvpension och maten var usel. Italien är matens "Mekka" och komma till ett ställe i Italien och få konstig och dålig mat en hel vecka överraskar starkt. Vi förstod det sedan att Hotellet ägdes av Italienare men att den drivs av människor från andra länder. Vi undrade var kocken kom ifrån!!! Det blev mycket mycket mat som fick slängas i soporna. Vilket var synd eftersom det var mycket mat, rikligt av allt,generöst. Förrätt, huvudrätt och efterrätt. Men inget gott alltså.

Vi var glada ändå. Personalen var vänlig och man kunde äta gott i byn. Hotellet är i dyraste laget om man tänker på standarden i rummen och maten. Men läget, läget läget. Det är det de tar betalt för. Sängarna var jätte hårda och en renovering av lokalerna skulle inte sitta fel. Men det var ändå mysigt, stället hade patina liksom. Ett tips till hotellets restaurang. Bjud bara på en rätt men gör den god! Hoppas detta inspirerar någon. Vi återvänder gärna till Limone men då utan halvpension.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
ANNIKA med resesällskap från ENKÖPING i Sverige bodde på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda från den 16. till den 18. juli 2010.

Vi skickar denna korta mail för att höra hur er upplevelse av Limone sul Garda var. Var staden och området trevligt? Ja mycket vackert Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja absolut vi är helnöjda Har ni tips till nästkommande? Ta med en fläkt, det var väldigt varmt på rummet Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Allt kanonbra, vi återkommer

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kenneth med sällskap från Jönköping i Sverige bodde på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda från den 6. till den 10. juli 2007.

Hej! Jo tack det var bra. Limone var mycket trevligt. Inte så stort, så efter ett par dagar så kan man det mesta. Men ändå mycket trevlig men många affärer och små mysiga restauranger. Det finns dock en massa annat runt omkring som man kan åka och titta på/besöka. T.ex. Lago de Tenno uppe bland bergen. En lien sjö med ett otroligt smaragdgrönt vatten. Riva, en mil bort i den norra delen av Gardasjön när det gäller shopping. Många små trevliga affärer, grönområde med lummiga träd som ger behaglig svalka i solen. Hotellet "Villa Romantica" var ett precis så mysigt ställe som man ibland funderar på om man någon gång ska hamna på. Precis vid sjön med en fantastisk utsikt över Gardasjön och bergen på motsatta (östra) sidan. Som när man sitter i matsalen och ser denna härliga vy. Visst smakar det bra då!

Trevlig personal, lugnt och behagligt men ändå när till Limone centrum. Enda minuset på hotellet var en viss stank från avloppet som kom upp i badrummet. Det blev bättre under de dagar vi var där och förmodligen berodde det på att rummet inte använts så flitigt. Det var dock inte värre än att det gick att bo där. Vi hade fått byta om vi tyckt det inte blev bättre. Pool och brygga ut i Gardasjön där man kunde ligga och slappa på solstolarna som hotellet hade. (utan kostnad). Så slutomdömmet blir att detta är något som varmt kan rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marianne med familj från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Villa Romantica i Limone sul Garda från den 19. till den 23. juni 2007.

Limone är en mycket trevlig stad, otroligt bra läge ! Villa Romantica är ett mycket bra boende för pengarna, vi hade sjöutsikt och det var fantastiskt fint.
Rummen var fina och badrummen fräscha. Städningen var bra. Poolen sköttes också mycket bra. Vi hade också halvpension, maten var faktiskt riktigt bra. Vi hade tonårsbarn med oss, de var väl inte alltid jättenöjda (och blev inte alltid mätta), men det är ju en risk man tar med halvpension.Vi vuxna var nöjda. Frukosten var ok(kaffe, mjölk, flingor, bröd och pålägg), och personalen var trevlig. Något man kan tänka på som tonårings-familj är att Limone är ett mycket populärt ställe för äldre människor, det är ju inte ett ställe med många tonåringar. Besök gärna Riva del Garda, finns en fin badstrand där och många surfare. Vi var också i Arco (några kilometer norr om Riva) , åk gärna dit
och klättra upp i den gamla borgen, jättehäftig utsikt !

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map