Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Villa Romantica

 
Hotel Villa Romantica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Romantica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Romantica ligger nere vid sjön och endast 800 meter från centrala Limone. Hotellet har en fridfull och panoramisk belägenhet som inbjuder till en avkopplande och trevlig semester. Ordet "Romantica" är verkligen inte missvisande för detta ställe.

Hotellet ligger med ett fantastiskt läge, fridfullt med panoramisk utsikt. Det är perfekt för en romantisk och avslappnande semester. En annan fördel är att man går in till Limone på ca. 10 min på en liten stig, som är upplyst om kvällen.

Läs mer om Hotel Villa Romantica

På hotellets trevliga restaurang med utsikt över sjön, kan man njuta av frukostbuffén. Till kvällsmat är det möjligt att välja mellan 3 olika menyer av 3 rätter varje dag. En gång i veckan arrangeras en gala middag. På hotellet finns dessutom pool med solstolar och parasoller med utomhusservering, trädgård, privat strand, två solterrasser med bar, parkeringsplats, hiss och reception (dygnet runt).

Hotellet har totalt 24 rum som alla är utrustade med telefon, satelit-TV, internet uppkoppling och badrum med dusch och hårtork. Rummen är enkelt inredda.

Dölj texten
 
 
search map