Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Villa Dirce

Hotel Villa Dirce Hotel Villa Dirce
 
Hotel Villa Dirce är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Dirce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Limone sul Garda är en mycket omtyckt liten stad där du förutom den charmiga atmosfären hittar caféer, restauranger och små butiker. En liten bit norr om centrum ligger Hotel Villa Dirce som kan erbjuda fin utomhuspool, bar och restaurang.

Njut av sköna vyer

Det bästa med Hotel Villa Dirce är utsikten och det är inte bara från utomhuspoolen du kan blicka ut över de vackra omgivningarna utan även från terrassen. Så avrunda gärna dagen med att beställa in något gott att dricka från baren och njut av ditt sällskap och den analkande kvällen där även ögat får sin beskärda del.

Läs mer om Hotel Villa Dirce

Du har flera faciliteter

Hotel Villa Dirce, som har 52 rum, är från 1959, och moderniserades så sent som år 2005. På hotellet finns en reception (nattportier), ett TV-rum med ett par utländska kanaler, hiss och parkeringsplats. Förutom terrassen med barservice finns här en restaurang och för dig som valt halvpension serveras middagen som en buffè. När du känner för att prova på någon av stadens matställe kan du tack vare en liten stig ta dig enkelt och smidigt in till Limone centrum. Det finns en shuttlebuss och tiderna hittar du i receptionen. Det går även att ta bussen och närmsta hållplats ligger ca 100 m från hotellet. Bussen in till Limone centrum går fyra gånger om dagen.

För dig som stannar kvar på hotellet, kanske för att lapa sol vid poolkanten, kan det vara bra att veta att det mellan kl. 16.00-17.00 hålls s.k.afternoon tea på hotellet med kaffe, te och småkakor.

Rum i klassisk stil

Alla rum har eget badrum med hårfön, telefon, Sat-TV, kassafack (på request i receptionen), minibar, aircondition (juni-september) och värme. Du kan välja en rumstyp med balkong eller terrass och sjöutsikt. Garage finns på förfrågan och mot avgift.

Dölj texten
 
 
search map