Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Villa Dirce

Hotel Villa Dirce Hotel Villa Dirce
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Limone sul Garda är en mycket omtyckt liten stad där du förutom den charmiga atmosfären hittar caféer, restauranger och små butiker. En liten bit norr om centrum ligger Hotel Villa Dirce som kan erbjuda fin utomhuspool, bar och restaurang.

Njut av sköna vyer

Det bästa med Hotel Villa Dirce är utsikten och det är inte bara från utomhuspoolen du kan blicka ut över de vackra omgivningarna utan även från terrassen. Så avrunda gärna dagen med att beställa in något gott att dricka från baren och njut av ditt sällskap och den analkande kvällen där även ögat får sin beskärda del.

Läs mer om Hotel Villa Dirce

Du har flera faciliteter

Hotel Villa Dirce, som har 52 rum, är från 1959, och moderniserades så sent som år 2005. På hotellet finns en reception (nattportier), ett TV-rum med ett par utländska kanaler, hiss och parkeringsplats. Förutom terrassen med barservice finns här en restaurang och för dig som valt halvpension serveras middagen som en buffè. När du känner för att prova på någon av stadens matställe kan du tack vare en liten stig ta dig enkelt och smidigt in till Limone centrum. Det finns en shuttlebuss och tiderna hittar du i receptionen. Det går även att ta bussen och närmsta hållplats ligger ca 100 m från hotellet. Bussen in till Limone centrum går fyra gånger om dagen.

För dig som stannar kvar på hotellet, kanske för att lapa sol vid poolkanten, kan det vara bra att veta att det mellan kl. 16.00-17.00 hålls s.k.afternoon tea på hotellet med kaffe, te och småkakor.

Rum i klassisk stil

Alla rum har eget badrum med hårfön, telefon, Sat-TV, kassafack (på request i receptionen), minibar, aircondition (juni-september) och värme. Du kan välja en rumstyp med balkong eller terrass och sjöutsikt. Garage finns på förfrågan och mot avgift.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Alexander

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Parc

Sirmione, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map