Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel San Pietro

 
Hotel San Pietro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Pietro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger sidan om det mer kända Hotel Cristina som det delar reception med. Trots receptionen är gemensam så är hotellen helt olika. Rummen har möjlighet för extra säng men hotellet är inrett efter vuxna gästers behov. Vi rekommenderar att man ankommer i bil men hotellet erbjuder (mot betalning) minibuss-service till / från centrala Limone flera gånger om dagen - alternativt kan man gå ner till sjön på ca. 30 minuter.

Avslappning och skön stämning på Hotel San Pietro

Hotellet är omgivet av en frodig park med medelhavs och tropiska växter. Det finns parkeringsplats och garage, inomhus pool, två fina utomhus pool med solterrass och grillbar. Dessutom finns det en god restaurang och man har levande musik varje kväll och gästerna kan då ta sig en sväng om. Hotellet erbjuder gratis minibuss service till centrala Limone flera gånger om dagen. Man kan även gå vilket tar ca. 1/2 timme.

Läs mer om Hotel San Pietro

Måltiderna på hotellet

Frukosten serveras som buffé och bjuder på både italienska sötsaker och på mer traditionella nordeuropeiska inslag. Hotellet har vidare tre restauranger där man kan njuta av sina måltider. Grillbar vid poolen, huvudrestaurangen San Pietro med "ta själv" buffé för de gäster som valt vistelse med halvpension samt ännu en restaurang som dock öppnar under fasta öppettider när man har lust till en mer mysig middag på tu man hand, den heter Panorama och måltiderna serveras som middag på kvällen enligt modellen á la carte.

Rum med komfort

Hotellets 89 rum präglas av att de blivit inredda på 2000-talet. Alla rum är dessutom utrustade med Wi-Fi, aircondition (fasta perioder under de varmaste perioderna efter direktionens värdering), Sat-TV, förvaringsbox, telefon, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork, minibar samt möjlighet för att laga kaffe/te. Du kan välja rum med balkong eller terrass och några rum har utsikt över sjön.

Läs om rummen på Hotel San Pietro

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel San Pietro

Läs personliga omdömen av Hotel San Pietro som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Pietro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel San Pietro

Jättebra vistelse

Vi tillbringade totalt elva nätter på San Pietro, och var mycket nöjda med vistelsen. God mat och fina förhållanden, rena och prydliga rum. Poolerna och områdena runt omkring hölls väl i ordning, vackra planteringar. Personalen var trevlig och hjälpsam, maten god och vällagad. Lite negativt var att diskmaskinen i köket inte lyckades riktigt med allt porslin, och även om poolerna var rena så kunde de gott dammsugas lite oftare, sen saknades det något barnprogram på teve. Men det är småsaker och definitivt inget som förstör en fin semester.
Vi kan absolut rekommendera San Pietro och vi kommer säkert tillbaka.

Läs mer

Kvällsmat på hotellet

Man förundras över att det stängs för kvällens middag kl 20.30. Därefter är det bara möjligt att beställa en toast. Jag menar.. i värmen är det först runt kl 21, när det blivit lite svalare, som du har lust att få dig något till livs.

Läs mer

Enastående utsikt över Gardasjön

Vi hade några härliga dagar på Hotel San Pietro. Vårt rum var bra med gott om plats och bra faciliteter. Utsikten över Gardasjön från vårt rum och balkongen var enastående! Poolområdet var stort, fint och välskött med gott om utrymme. Tyvärr levde frukosten inte upp till våra förväntningar. Det fanns mycket mat att välja mellan, men standarden och kvaliteten var låg. Här märkte vi inte mycket av den sedvanliga italienska kärleken till maten och råvarorna. Den fann vi lyckligtvis på många andra stället i fina Limone Sul Garda. Personalen verkade allmänt ointresserad och likgiltig – både i receptionen och restaurangen (som vi bara utnyttjade till frukosten).

Läs mer

Familjen Holmgren från Täby i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 11. till den 14. juli 2007.

Vi är inte sådär väldigt nöjda med det hotell vi bokade via er. Personalen var oengagerad och okunnig när vi frågade efter tips på bra restauranger. Dom hade inga tips!? Vi tog då själva kontakt med Limones Turistbyrå, som hade en massa bra tips. Vi hade bokat 2 st dubbelrum, eftersom vi har två st barn i åldern 16 och 9 år, det visade sej när vi kom att det var 2 st rum i helt olika standard. Det ena var stor, rent och fint. Det andra (som personalen på hotellet sa var barnens) luktade inpyrd rök, var litet och fuktskadat. Dåligt med så olika standard tyckte vi, när vi påpekade att det luktade väldigt mycket rök i rummet rykte man bara på axlarna ... Vi tyckte dessutom att hotellet låg för långt upp, hade varit roligare att bo närmre sjön, där alla bra restauranger låg osv. Vi kommer troligen inte att återvända dit. Men ... nästa gång stannar vi kanske i Riva som vi tyckte verkade vara en trevligare och mer livlig stad. Limone hade lite "pensionärsvarning" över sej.

Läs mer

Christer med sällskap från Älta i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 8. till den 12. juli 2007.

Det var enligt förväntan, helt ok. Vi är nöjda med Er service allt funkade perfekt. Och intresset för oss som kunder kan inte bli bättre. En utmärkt administrativ service före och efter resan. Resan skötte vi själva men, allt klaffade. Limone var en trevlig ort, kanske inte för en vecka men för 3-4 dagar. Kommer säkert tillbaka.

Läs mer

Margareta med sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 25. april till den 2. maj 2007.

Tack In-Italia för den fina informationen om Limone sul Garda och dess hotell. Vi valde San Pietro som blev en riktig fullträff.God mat, trevlig personal och en fantastisk utsikt. San Pietri, Limone och dess omgivningar inbjuder till många återbesök.

Läs mer
 
search map