Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel San Pietro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger sidan om det mer kända Hotel Cristina som det delar reception med. Trots receptionen är gemensam så är hotellen helt olika. Rummen har möjlighet för extra säng men hotellet är inrett efter vuxna gästers behov. Vi rekommenderar att man ankommer i bil men hotellet erbjuder (mot betalning) minibuss-service till / från centrala Limone flera gånger om dagen - alternativt kan man gå ner till sjön på ca. 30 minuter.

Avslappning och skön stämning på Hotel San Pietro

Hotellet är omgivet av en frodig park med medelhavs och tropiska växter. Det finns parkeringsplats och garage, inomhus pool, två fina utomhus pool med solterrass och grillbar. Dessutom finns det en god restaurang och man har levande musik varje kväll och gästerna kan då ta sig en sväng om. Hotellet erbjuder gratis minibuss service till centrala Limone flera gånger om dagen. Man kan även gå vilket tar ca. 1/2 timme.

Läs mer om Hotel San Pietro

Måltiderna på hotellet

Frukosten serveras som buffé och bjuder på både italienska sötsaker och på mer traditionella nordeuropeiska inslag. Hotellet har vidare tre restauranger där man kan njuta av sina måltider. Grillbar vid poolen, huvudrestaurangen San Pietro med "ta själv" buffé för de gäster som valt vistelse med halvpension samt ännu en restaurang som dock öppnar under fasta öppettider när man har lust till en mer mysig middag på tu man hand, den heter Panorama och måltiderna serveras som middag på kvällen enligt modellen á la carte.

Rum med komfort

Hotellets 89 rum präglas av att de blivit inredda på 2000-talet. Alla rum är dessutom utrustade med Wi-Fi, aircondition (fasta perioder under de varmaste perioderna efter direktionens värdering), Sat-TV, förvaringsbox, telefon, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork, minibar samt möjlighet för att laga kaffe/te. Du kan välja rum med balkong eller terrass och några rum har utsikt över sjön.

Läs om rummen på Hotel San Pietro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Parc

Sirmione, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map