Omdömen från Hotel Monte Baldo

 
Hotel Monte Baldo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Monte Baldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Baldo

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Baldo som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Baldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Madeleine och man från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda från den 3. till den 5. september 2010. Innan dess hade de bott på Locanda 800 i Negrar, Valpolicella.

Vi hyrde bil på flygplatsen i Bergamo, en Fiat Panda som vi var nöjda med eftersom det på vissa ställen var väldigt små vägar.
Resan gick mycket bra och det fungerade med boendet på alla ställen och det var väl-städat.
Vinprovningen på Locanda 800 var en upplevelse, och de hade mycket god mat.
Från Negrar körde vi till Verona en dag, en mysig liten stad. Den andra dagen parkerade vi bilen på tågstationen i Verona, och tog tåget till Venedig, enkelt att åka tåg i Italien. Bor man på Locanda 800 kan det vara bra att ha bil, man bor ute på landet bland vinodlingar och det är en bit till Negrar.
På väg till Limone sul Garda, stannade vi till i Sirmione, en mysig gammal stad. Längs med Garda-sjön åkte man igenom många och långa tunnlar, på vissa ställen var vägen högt upp längst med berget, en härlig upplevelse. Det var en mycket smal väg ner mot vårt hotell Ruscello. Det tog ca: 10 min att gå till den lilla byn från vårt hotell, en fin promenadväg, med berget som är som en enda stor vägg ner mot stan. Många små gator, och bra restauranger som ligger längst med vattnet. Besökte stan Malcesine och tog linbanan upp på bärget Monte Baldo, ta med extra tröja, mycket svalare där uppe. Åkte också till den lilla sjön Lago di Tenno, det är verkligen fint där, med vattnet som är så ljusblått.
På väg mot nästa mål i Varenna, åkte vi den berömda vägen upp till Pieve, mycket slingrig, smal väg, det var med skräck-blandad förtjusning vi åkte där.
Sedan tog vi vägen över bergen från Gargnano vid Garda till Idro vid sjön Lago d Idro, sedan vidare till Varenna.
I Varenna var staden mycket mindre än Limone. Några små, fina restauranger hade de, med mycket god mat. Vägen upp till hotellet Eremo Gaudio var som att köra på en liten cykelväg. Vi fick rum högst upp i byggnaden. Vilken utsikt vi hade, för att komma upp till vårt rum från parkeringen, fick man åka en slags räls-bana, det var lite svindlande. Frukosten var väldigt enkel på alla tre ställena. Vi kommer åka till Italien igen. Älskar maten, trevligt folk, naturen mm.
Och ni på, In Italia, allt har fungerat bra från er, med bokningar och allt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Stefan och Agneta från Åkarp i Sverige bodde på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda från den 10. till den 12. juli 2010 innan det så bodde de på Hotel Palme i Garda och gick på vinprovning på Locanda 800 i Negrar.

Hej Vi har just kommit hem från några fantastiska dagar vid Gardasjön. Vi bodde först en vecka på hotell Palme i Garda vilket levde upp till våra förväntningar. Ett bra andra klass hotell som låg nära det mysiga gränderna och restaurangerna längs sjön. Maten var okej men det blev ganska mycket folk i matsalen så vi vi valde att äta ute några kvällar på Gardas trevliga restauranger. Vinprovningen som vi bokade genom er till Locanda 800 var en upplevelse med alla sinnen som vi verkligen tycker är värt ett besök. Att ha bilen med var en stor tillgång! vi har besökt många av de härliga byarna som ligger längs sjöns vägar. Våra favoriter blev Sirmione, Lazise, Malcesine och så klart Limone där vi bodde på hotell Monte Baldo de två sista dagarna. Det är det charmigaste hotell vi har bott på och jätte trevlig personal. Med en vacker utsikt från balkongen över sjön och en smakfull frukost på hotellets restaurang även den på en balkong, vad mer kan man önska sig. Vi rekomderar varmt att prova smaklökarna på deras restaurang eller vin bar som finns på markplan. Hit kommer vi med säkerhet fler gånger. Det blev även ett besök till Verona med dess historiska arena och Romeo och Julia balkong. I den 35 ° värmen var det underbart att få svalka av sig i underbart vackra Gardasjön som har massor av badställen. Det var bara att stanna bilen och ta ett dopp. Nu är vi hemma i Sverige med många härliga minnen och upplevelser som vi ska tänka tillbaka på när vinter kommer. Tack! från mycket nöjda resenärer Och föresten Gardasjön är ett resmål för Alla inte bara pensionärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulrika och man från Falkenberg i Sverige bodde på Hotel Monte Baldo i Limone sul Garda från den 12. till den 14. oktober 2009.

Allt va toppen, vi är jätte nöjda. Om vi börjar med Sirmione va det jätte bra ett mysigt ställe. Men när vi kom till Limone va det ännu bättre. Stället va underbart och vårat hotell MonteBaldo va det mysigaste och bästa ställe vi har bott på toppen. Salo va helt ok men efter dessa toppen ställe tyckte bara ok. Vi tyckte att det va skönt att inte va där under högsäsong nu kunde man köra runt sjön utan att köa. Det va en härlig sen höstsemester.
Nästa gång ska vi åka till Amalfikusten eller Toscana då kommer vi boka genom er. Er hemsida va jätte bra. Tack för all hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map