Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Monte Baldo

 
Hotel Monte Baldo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Monte Baldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På slutet av gågatan i centrala Limone och med den stämningsfulla lilla hamnen som närmaste granne finner man detta trevliga hotell med endast 12 rum. Hotellet ligger med fin utsikt över sjön.

Hotellet har funnits i flera generationer och någon minns säkert hur tyskarna förr stortrivdes här och åt tysk korv och sauerkraut i hotellets restaurang. Så är inte fallet längre.

Läs mer om Hotel Monte Baldo

Hotellet ägs fortfarande av samma familj som också står för den dagliga driften men det är den yngre generationen som tagit över och gett hotellet en sådan ansiktslyftning att inte ens tidigare gäster kan känna igen det. Hotellet ligger i ett vackert målat hus på 5 våningar med gågatan och den lilla hamnen precis utanför dörren.

På första våningen finns det en vinbar med servering både ute och inne. På första våningen finns receptionen, hiss och en rustik men samtidigt ytterst elegant restaurang med fingertoppkänsla för mat och vin. Desutom finner man även den imponerande trappan av smide som går igenom hotellets alla våningar. Den är omgiven av en klippvägg hela vägen vilket ger ett speciellt intryck. För gångbesvärade finns det även hiss på hotellet. Offentliga parkeringsplatser finner man ca. 300 meter bort.

Frukosten serveras i restaurangen på andra våningen och med lite tur kan man få bord på den smala balkong som vänder mot sjön och hamnen där man ännu idag kan uppleva små fiskarbåtar som kommer in med morgonens fångst. Mycket av denna fisk hamnar i hotellets kök som har fisk som specialitet - det serveras självklart även kött. Hotellets gäster får 10% rabatt i restaurangen.

Hotellet består av totalt 12 rum som är fördelade på andra till femte våningen. Det finns 4 vanliga dubbelrum utan utsikt, 4 rum på andra och tredje våningen med balkong och sjöutsikt samt 4 superior rum på motsvarande fjärde och femte våningen. Rummen på fjärde våningen har en stor terrass medan rummen på femte våningen har balkong. De är även rymliga med högt till tak samt parkettgolv. Flera badrum har handfat som är uthuggna i marmor. Alla rum har telefon, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, aircondition samt badrum med dusch, toalett och hårfön.

Man kan inte köra helt fram till hotellet eftersom det ligger på stadens gågata (dock med undantag tidigt om morgonen eller sent på kvällen) och parkering sker i det stora parkeringshus lite längre fram mot hamnen.

Dölj texten
 
 
search map