Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Locanda Ruscello

Utsikt mot Limone Exempel på Junior Suite Exempel på badrum Exempel på rum utan sjöutsikt Exempel på badrum Exempel på Junior Suite Exempel på badrum Exempel på badrum
 
Hotel Locanda Ruscello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Locanda Ruscello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Locanda Ruscello är ett trevligt litet familjeägt hotell som ligger i lugna omgivningar i en olivlund i utkanten av Limone Sul Garda med en mycket fin utsikt över sjön och bergen. Pool och bastu har du tillgång till på hotellet intill.

Gångavstånd till Limone och restauranger

Det tar ca. 10 minuter att gå in till centrala Limone via en liten väg som är upplyst om kvällarna. Under dagarna används den av vandrande turister, samtidigt som den används som tillfartsväg för några få hotell i området. Då hotellet ligger ner mot sjön störs man inte av trafik på kustvägen men man får räkna med att andra turister kör till och från deras hotell. Närmaste restaurang ligger granne med hotellet medan närmaste pizzeria ligger ca. 5 minuters promenad bort.

Läs mer om Hotel Locanda Ruscello

Inredning i lantlig stil

Familjen Gerardi inredde detta gamla lanthus som hotell för några få år sedan och de har gjort allt vad de kan för att göra det så trevligt och inbjudande som möjligt. Här har man lagt vikt på detaljerna och fina material, precis som de valt att behålla den lantlig stilen.

Familjär atomosfär

Locanda Ruscello är ett ställe där man blir mottagen som en gäst till familjen och ställets hund, som älskar barn och som ligger allt som oftast på dörrmattan och njuter av tillvaron.

Tillgång till pool på annat hotell

Hotellet har en liten reception, en trevlig frukostmatsal med korgmöbler, som även fungerar som uppehållsrum och bibliotek, terrass med bord och stolar samt solstolar och en stor parkeringsplats under olivträden. Inne på hotellet finns även en bar som serverar dryck, panini (varma mackor) samt lättare lunchrätter. Som hotellets gäst kan du använda den pool och bastu som finns på Hotel Villa Romantica, som ligger på samma väg som Locanda Rucello, ca 110 meter bort.

Rum med varierande utsikt

Locanda Ruscello har totalt 13 rum som alla är vackert inredda och de flesta rummen har balkong med hel eller delvis sjöutsikt. Enkelrummet som vänder mot berget och olivlunden har dock inte balkong, precis som två av standardrummen på första våningen har fransk altan och utsikt mot bergen på den motsatta sidan av sjön. De är inredda för rullstolsbundna. Två av juniorsuiterna är placerade vid ändan av huset och har därmed inte direkt sjöutsikt. Alla rum har badrum med dusch, hårfön, telefon, satellit-TV och förvaringsbox och möjlighet för att koka te.

Läs om rummen på Hotel Locanda Ruscello

Dölj texten
 
 
search map