Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Leonardo da Vinci

Pris från per pers.
Standardrum Superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Leonardo da Vinci ligger längs sjövägen i utkanten av Limone sul Garda. Du kan ankomma hit med bil eller offentlig transport då hotellet erbjuder gratis minibuss-service till centrum av Limone flera gånger om dagen, - alternativt kan du gå till centrum på knappt en halvtimme.

Många faciliteter för dig och familjen

Hotellet har reception, parkeringsplats, pool för både vuxna och barn med rutschbana samt lekplats, stor park på ca. 50.000 m², bar och restaurang. Det arrangeras olika former av underhållning - så även i vattnet. Från början av maj till mitten av oktober arrangeras det även underhållning för barn. Detta är de många faciliteterna som gör att vi värderat hotellet till 3,5 solar, även om resten av hotellet inklusive rummen inte är mer än 3 solar - alltså medelklass.

Läs mer om Hotel Leonardo da Vinci

All inclusive resort under sommaren

Hotellet fungerar som en all inclusive resort, något som är mer vanligt på exotiska resmål. Det betyder att förutom frukost, lunch och middag är även dryck inkulderat i priserna mellan klockan 10.00 och 23.00. Drycker som erbjuds är allt från vitt och rött vin, mineralvatten, fatöl till lokala italienska spritsorter samt kaffe, te och glass. I baren finner man även ett stort urval av mer kända viner och internationella spritsorter som konsumeras mot betalning.

Hotellet öppet även i lågsäsongen

Utanför högsäsongen och sommaren kan du med fördel boka ett rum med frukost till ett fornuftigt pris. Hotellet ligger bra för dem som gärna vill köra eller cykla i bergen, eller bara slappa i det lummiga klimatet som präglar Limone sul Garda i det nordvästra hörnet av Gardasjön där citronerna växer utomhus.

Underhållning för stora och små

Under hela sommaren finns ett underhållningsprogram för både stora och små gäster. Det fokuseras på barnaktiviteter, både på stranden och i hotellets park med lekar och tävlingar. Dina barn kan hoppa, springa och leka medan du kan dra nytta av hotellets wellness-center som erbjuder bastu, turkiskt bad, gym och inomhuspool med hydromassage (13 x 5 m, djup 140 cm - badmössor krävs), massage samt skönhetsbehandlingar. Du kan också ligga på stranden där solstolar och parasoll finns till förfogande och ingår i priset. Notera: En deposition krävs för användning av mountainbike, bordtennis och minigolf.

Rymliga rum med plats för extra sängar

De flesta av hotellets 231 rum har plats för en eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med telefon, satellit-TV, kylskåp och badrum med toalett och dusch eller badkar. Under sommaren finns det även aircondition som dock endast är tänt i fasta tidsrum som bestäms av direktionen.
- superiorrummen mäter ca. 16-18 m² och är alla utrustade med balkong eller terrass, förvaringsbox, möjlighet att tillaga kaffe eller te, aircondition samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. De har dessutom alla sjöutsikt som dock inte kan klassas som panoramisk då den ofta hindras något av växtlighet då hotellet ligger på nästan samma nivå som sjön.
- standardrummen mäter ca. 14-16 m² och är enkelt inredda men har alla tillgång till balkong eller terrass som vänder mot hotellets park. Dessa rum kan vara placerade i huvudbyggnaden såväl som i sidobyggnaderna och utsikten skiljer sig därför.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map