Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Leonardo da Vinci

Standardrum Superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Leonardo da Vinci ligger längs sjövägen i utkanten av den omtyckta och mysiga lilla staden Limone sul Garda. Du kan ta dig hit antingen med bil eller offentlig transport då hotellet erbjuder gratis minibuss-service till centrum av Limone flera gånger om dagen.

Speciellt barnen älskar att vara här

Hotellet har förutom reception och parkeringsplats de faciliteter som behövs för att speciellt familjer ska trivas. Här finns skön utomhuspool för både vuxna och barn med rutschbana samt lekplats, stor park på ca. 50.000 m², bar och restaurang. Med andra ord allt det du och din familj behöver för att trivas.

Under högsäsong arrangeras olika former av underhållning - så även i vattnet. Från början av maj till mitten av oktober arrangeras det även underhållning för barn. Hotellet är fyrstjärnigt och vi har värderat helheten som 3,5 solar tack vare de fina faciliteterna, även om vi värderar själva rummen till medelstandard d.v.s 3 solar.

Läs mer om Hotel Leonardo da Vinci

Underhållning för stora och små

Under hela sommaren finns alltså ett underhållningsprogram för både stora som små gäster. Det fokuseras på barnaktiviteter, både på stranden och i hotellets park med lekar och tävlingar. Dina barn kan hoppa, springa och leka medan du kan dra nytta av hotellets wellness-center som erbjuder bastu, turkiskt bad, gym och inomhuspool med hydromassage (13 x 5 m, djup 140 cm - badmössor krävs), massage samt skönhetsbehandlingar. Du kan också ligga på stranden där solstolar och parasoll finns till förfogande och ingår i priset. Notera: En deposition krävs för användning av mountainbike, bordtennis och minigolf.

Ett hotell i både hög som lågsäsong

Hotellet görs sig bäst på sommaren eftersom här finns både utomhuspool och en sk. privatstrand. Men det går också bra att komma hit i för eller eftersäsong, och passar dig speciellt bra som gärna vill köra eller cykla i de intilliggande bergen med sina slingriga vägar. Alternativt kan du bara slappa och njuta av det lummiga klimat som präglar Limone sul Garda i det nordvästra hörnet av Gardasjön där citronerna växer utomhus.

Rymliga rum med plats för extra sängar

Det finns 231 rum på hotellet och du kan välja mellan olika rumstyper. Alla rum är utrustade med telefon, Sat-TV, minibar och badrum med dusch eller badkar. Under sommaren finns det även aircondition som dock endast sätts på vid behov och som bestäms av direktionen. Enkelrummen har varken balkong eller terrass.

Standardrummen är på ca. 14-16 m² och är enkelt inredda men har alla tillgång till balkong eller terrass som vänder mot hotellets park. Dessa rum kan vara placerade i huvudbyggnaden såväl som i sidobyggnaderna och utsikten skiljer sig därför.

Superiorrummen är på ca. 16-18 m² och har te och kaffe facilitieter, hårtork och kassafack. De har hel eller delvis sjöutsikt som dock inte kan klassas som panoramisk då den ofta hindras något av växtlighet då hotellet ligger på nästan samma nivå som sjön.

Läs om rummen på Hotel Leonardo da Vinci

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Leonardo da Vinci

Läs personliga omdömen av Hotel Leonardo da Vinci som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Leonardo da Vinci. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Leonardo da Vinci

Ett bra hotell. Rent både på rum och anläggning. Klimatanläggning svag för den värme som var under vistelsen. Nätterna blev jobbiga p g a värmen. Trevlig personal.
Vår generella bedömning blir 3 stjärnor.

Läs mer
 
search map