Omdömen från Hotel La Limonaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Limonaia

Läs personliga omdömen av Hotel La Limonaia som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Limonaia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Vi hyrde en lägenhet i Limone. Då vi hade åkt iväg och var i Österrike för några övernattningar, får vi plötsligt besked om att vi inte kunde få lägenheten på grund av en vattenskada. In-Italia erbjöd boende på Hotel La Limonaia i Limone, med halvpension och balkong med sjöutsikt, utan extra kostnad. Verkligen ett bra erbjudande. Härlig mat hela veckan igenom, både morgon och kväll. Härligt varierat.
Hotellrummet var stort och rymligt, med den vackraste utsikten. Rent och fint.
Personalen var hjälpsam och glade hela dygnet runt.
Det ligger mycket brant och det är många trappor, så det är inte för rörelsehindrade.
Det enda vi vill anmärka på, är poolen. Vi tycker den var skitig, och vattnet grumligt. Vi nyttjade den sällan, utan gick ner till sjön istället.
Allt i allt en härlig semester, trots ändring i sista stund - som In-Italia kompenserade oss för på bästa vis. Enkelt och bekvämt. TACK! Vi kommer igen!

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Trippelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rent och blandad service

Det var rent på rummen och i de gemensamma områdena. Några i personalen var vänliga, medan andra var obehagliga eller verkade trötta. Maten i restaurangen var enformig, något vi var eniga om att vi inte skulle sakna. Servicen kunde vara obehaglig. Vi fick veta i receptionen att det var "free seating" i restaurangen. Det gick senare upp för oss, att det var oskrivna regler som vi skulle hålla oss till, om vi inte ville ta emot mycket direkta kommentarer. Detta uppfattade vi obehagligt som vuxna människor på semester. Vi kände oss som små barn i en skola.

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig utsikt över Gardasjön och Limone, men dessvärre ingen AC

Hotel La limonaia har ett bra läge. Endast 1 ½ km. från Limone. Det är en fantastisk vacker utsikt över Gardasjön, särskilt för Monte Baldo, Malcesine och Limone. Vackert sitter på terrassen på kvällen och titta på ljusen i städerna längs sjön. Det finns också en vacker utsikt från matsalen, liksom när du är i poolområdet. Området med pool och solstolar är ganska litet i förhållande till så många gäster. Svårt att få plats på eftermiddagen. Maten håller inte den högsta standarden, brödet var något torrt varje dag, men det kan gå en vecka. Rummen är lite slitna. Madrasser är helt rund och djup i mitten, och sängen knarrade mycket. Det var 30-31 grader i rummet dygnet runt, trots att de så kallade luftkonditioneringen var påslagen. Det fanns 33 gr. ute på dagen. Efter 8 nätter i kvav värme vi längtade verkligen att komma vidare på semestern. Parkeringen är under all kritik. Det är en mycket brant väg upp (10-15%), medan vägen mycket smal och med mycket skarpa svängar. Samtidigt finns bilarna absolut överallt och det finns bara en lite utrymme för att sätta en bil på. Hade backa 3 gånger för att komma ner och runt genom en serpentinväg, och ändå var det max. 5 cm. från backspeglar på båda sidor till andra bilar. Körde inte ut på utflykter, eftersom det skulle vara ganska hopplöst att hitta en parkeringsplats när du kom hem efter timmar. 16-17. På grund av bristen på luftkonditionering, och därmed extremt dålig sömn och dålig parkering, kommer vi med största sannolikhet välja någon annanstans nästa gång.

Gardasjön som semester-destination

Skulle gärna rekommendera en utflykt till den vackra Lago di Tenno. Det handlar bara om 10-12 km. nordväst om Riva del Garda. Det finns mycket bra parkering. När solen skiner, är sjön helt smaragdgrön , samtidigt som det är otroligt vackert mellan bergen. Det är en mycket enkel och bred vandringsled runt sjön nära sjöstranden. Vandringen varar lite över en timme. Det finns många som simmar i sjön, -Kom ihåg badskor eftersom det finns stenar. Det finns flera alternativ för att köpa mat, eller ta med din egen picknick. Superfin och vacker plats.
Även besöka den vackra lilla medeltida Canale di Tenno. Det ligger ca 20 min. gång och bra vandringsled från Tennosøen. Det finns många intressanta gamla stenhus från 1500-talet, och några roliga smala gator / gränder. Vägen därifrån ner mot Riva del Garda har många mycket vackra vyer.

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Dålig parkering mycket brant
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong

något slitet, mycket dåliga madrasser. Helt ihåliga i mitten. Sängen knakade enormt mycket. Det var 30-31 grader i rummet dygnet runt, trots att de så kallade luftkonditionering. Omöjligt att sova.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

endast i receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

mycket litet poolområde i förhållande till alla gäster
Restaurang

superfin utsikt, maten höll väl inte högsta standard, men OK för en vecka
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell i vackra omgivningar

Ett riktigt bra hotell i vackra omgivningar, vänlig och serviceminded personal, lite svårt med parkering, annars var allt perfekt. Ett hotell som vi varmt kan rekommendera.

Rekommendationer till andra gäster

En massa möjligheter för aktiviteter i området. Vandringsturer på Monte Baldo, surfing, cykling, mountainbike, segling på Gardasjön - allt i allt många möjligheter till friluftsaktiviteter.

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet

uppfattades som sura och överlägsna
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hurl semester

Vi bokade vår semester genom In-Italia, som var suveräna med att hjälpa oss. För vi hade inte mycket tid, vi körde till Italien samma dag som vi beställde genom In-Italia.
Vi hade inga stora förväntningar på Hotel La Limonaia p g a andra omdömen, men vi tyckte att hotellet var trevligt, rummet rent, poolen fin och utsikten var ett plus. Vi var två vuxna samt två barn på 7-11 år, och vi njöt alla av semestern, där vi hade frukost och middag med i priset. Vi åt lunch på pizzarestaurangen vid poolen. Maten smakade bra, inte något jättestort utbud, men utmärkt buffé, både morgon och kväll. Enda minus är att vägen upp till hotellet var jättebrant och inte lämpad för en av oss som har astma, men det visste vi ju, att vägen var riktigt brant och att det var lite tunt med parkeringar vid hotellet. Så vi tog bara en promenad till Limones centrum, trots det korta avståndet från hotellet och en fin väg till vattnet.

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi

Använde vi inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 1 Vuxen, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok boende! Juli-14

Boende som har en fantastiskt fin utsikt över Garda sjön. Detta är ett stort hotel byggt i en rejält brant backe. Hotellet är ganska slitet och möblemanget är minst lika slitet. Vi var två familjer med tonårsbarn som bodde här i två nätter, det var helt ok men inte mer. Maten är ingen italiensk kulinarisk höjdare, första rätten serverades direkt när vi satt oss och innan vi hunnit beställa något att dricka!!! Resten av måltiden bestod av diverse rätter i form av buffé.
Limone ligger cirka femton minuters uppfriskande o vacker , men kuperad, promenad bort. Denna by är väl värd ett besök!!
Värt att nämna för er som åker bil är att det kan vara svårt att få parkering i närheten av rummet, ett tips är dock att många av gästerna tog bilen för dagsutflykter och då blev det genast lättare att positionera bilen i anslutning till rummet!
Sammanfattningsvis stämmer In-Italias beskrivning av detta hotell med två stjärnor bra överens med verkligheten!

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Slitet hotell men bra service

Slitet och gammalt hotell, rätt dålig mat men härlig personal.

Hotel La Limonaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Marco Polo

Garda, Veneto

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Casa Europa

Ledrosjön, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map