Omdömen från Hotel La Limonaia

 
Hotel La Limonaia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Limonaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Limonaia

Läs personliga omdömen av Hotel La Limonaia som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Limonaia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Ett slitet hotell med en fantastisk utsikt

Parkeringsförhållandena är under all kritik. Man måste vara tillbaka på hotellet senast 15.30 annars finns det ingen parkeringsplats att uppbringa. Där efter är man i praktiken bunden till hotellet med mindre än att man vill gå 20-25 minuter i kuperad terräng fram och tillbaka från staden, Limone. Shuttlebussen till och från Limone är bra, men den kör inte ofta nog. Absolut inget ställe för gångbesvärade.
Mycket svårt att få solsängar vid poolen. Poolen var för liten till ett så stort hotell.
Dåliga sängar. Bristande rengöring (vi hittade gamla ostbågar i nattduksbordet). Safetyboxen fungerade inte och det fanns dessutom ingen instruktion till den. Handdukarna var i princip bara stora tvättlappar. Från duschkabinen rann vattnet ut över hela golvet. Vi var tvungna att be receptionen att koda om våra nycklar två gånger, eftersom vi inte kunde låsa upp vår dörr. Det är ett stort hotell som ligger utspritt över en stor yta så det var lååååångt till receptionen. Sura och ointresserade personer i receptionen.
Vi hade halvpension. Frukosten var ok, men inget att skryta om. Kvällsmaten var inte särskilt varierad och ganska tråkig/dålig. Man tycker att med så många fasta matgäster i restaurangen så kunde och borde hotellet lägga större vikt på råvaror, urval och tillagning. Utmärkta möjligheter för lunch i pizzerian. Rara och leende servitörer både i restaurangen och i pizzerian.
De två stjärnorna uppnår man enbart mot bakgrund av den helt fantastiska utsikten över sjön, staden Limone, staden Malcesine och bergen runt Monte Baldo.

Gardasjön som semester-destination

Gardasjön är ett fantastiskt resmål. Riktigt många möjligheter till att kombinera allas önskemål för en bra semester. Berg, vacker natur, vatten, små trevliga städer, nöjesparker, bra restauranger i alla prisklasser, förhållandevis nära Verona, Milano och Venedig.
Vi var mycket positivt överraskade.

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum m. hel el. delvis sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel La Limonaia

Vi hyrde en lägenhet i Limone. Då vi hade åkt iväg och var i Österrike för några övernattningar, får vi plötsligt besked om att vi inte kunde få lägenheten på grund av en vattenskada. In-Italia erbjöd boende på Hotel La Limonaia i Limone, med halvpension och balkong med sjöutsikt, utan extra kostnad. Verkligen ett bra erbjudande. Härlig mat hela veckan igenom, både morgon och kväll. Härligt varierat.
Hotellrummet var stort och rymligt, med den vackraste utsikten. Rent och fint.
Personalen var hjälpsam och glade hela dygnet runt.
Det ligger mycket brant och det är många trappor, så det är inte för rörelsehindrade.
Det enda vi vill anmärka på, är poolen. Vi tycker den var skitig, och vattnet grumligt. Vi nyttjade den sällan, utan gick ner till sjön istället.
Allt i allt en härlig semester, trots ändring i sista stund - som In-Italia kompenserade oss för på bästa vis. Enkelt och bekvämt. TACK! Vi kommer igen!

Gardasjön som semester-destination

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rent och blandad service

Det var rent på rummen och i de gemensamma områdena. Några i personalen var vänliga, medan andra var obehagliga eller verkade trötta. Maten i restaurangen var enformig, något vi var eniga om att vi inte skulle sakna. Servicen kunde vara obehaglig. Vi fick veta i receptionen att det var "free seating" i restaurangen. Det gick senare upp för oss, att det var oskrivna regler som vi skulle hålla oss till, om vi inte ville ta emot mycket direkta kommentarer. Detta uppfattade vi obehagligt som vuxna människor på semester. Vi kände oss som små barn i en skola.

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum m. hel el. delvis sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig utsikt över Gardasjön och Limone, men dessvärre ingen AC

Hotel La limonaia har ett bra läge. Endast 1 ½ km. från Limone. Det är en fantastisk vacker utsikt över Gardasjön, särskilt för Monte Baldo, Malcesine och Limone. Vackert sitter på terrassen på kvällen och titta på ljusen i städerna längs sjön. Det finns också en vacker utsikt från matsalen, liksom när du är i poolområdet. Området med pool och solstolar är ganska litet i förhållande till så många gäster. Svårt att få plats på eftermiddagen. Maten håller inte den högsta standarden, brödet var något torrt varje dag, men det kan gå en vecka. Rummen är lite slitna. Madrasser är helt rund och djup i mitten, och sängen knarrade mycket. Det var 30-31 grader i rummet dygnet runt, trots att de så kallade luftkonditioneringen var påslagen. Det fanns 33 gr. ute på dagen. Efter 8 nätter i kvav värme vi längtade verkligen att komma vidare på semestern. Parkeringen är under all kritik. Det är en mycket brant väg upp (10-15%), medan vägen mycket smal och med mycket skarpa svängar. Samtidigt finns bilarna absolut överallt och det finns bara en lite utrymme för att sätta en bil på. Hade backa 3 gånger för att komma ner och runt genom en serpentinväg, och ändå var det max. 5 cm. från backspeglar på båda sidor till andra bilar. Körde inte ut på utflykter, eftersom det skulle vara ganska hopplöst att hitta en parkeringsplats när du kom hem efter timmar. 16-17. På grund av bristen på luftkonditionering, och därmed extremt dålig sömn och dålig parkering, kommer vi med största sannolikhet välja någon annanstans nästa gång.

Gardasjön som semester-destination

Skulle gärna rekommendera en utflykt till den vackra Lago di Tenno. Det handlar bara om 10-12 km. nordväst om Riva del Garda. Det finns mycket bra parkering. När solen skiner, är sjön helt smaragdgrön , samtidigt som det är otroligt vackert mellan bergen. Det är en mycket enkel och bred vandringsled runt sjön nära sjöstranden. Vandringen varar lite över en timme. Det finns många som simmar i sjön, -Kom ihåg badskor eftersom det finns stenar. Det finns flera alternativ för att köpa mat, eller ta med din egen picknick. Superfin och vacker plats.
Även besöka den vackra lilla medeltida Canale di Tenno. Det ligger ca 20 min. gång och bra vandringsled från Tennosøen. Det finns många intressanta gamla stenhus från 1500-talet, och några roliga smala gator / gränder. Vägen därifrån ner mot Riva del Garda har många mycket vackra vyer.

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Dålig parkering mycket brant
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum m. hel el. delvis sjöutsikt och balkong

något slitet, mycket dåliga madrasser. Helt ihåliga i mitten. Sängen knakade enormt mycket. Det var 30-31 grader i rummet dygnet runt, trots att de så kallade luftkonditionering. Omöjligt att sova.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

endast i receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

mycket litet poolområde i förhållande till alla gäster
Restaurang

superfin utsikt, maten höll väl inte högsta standard, men OK för en vecka
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell i vackra omgivningar

Ett riktigt bra hotell i vackra omgivningar, vänlig och serviceminded personal, lite svårt med parkering, annars var allt perfekt. Ett hotell som vi varmt kan rekommendera.

Rekommendationer till andra gäster

En massa möjligheter för aktiviteter i området. Vandringsturer på Monte Baldo, surfing, cykling, mountainbike, segling på Gardasjön - allt i allt många möjligheter till friluftsaktiviteter.

Hotel La Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel La Limonaia
Dubbelrum m. hel el. delvis sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map