Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel La Limonaia

 
Hotel La Limonaia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Limonaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Limonaia ligger längs med Gardasjön, ca. 1,5 km från centrala Limone. Hotellet är placerat i en stor park med olivträd, cypresser och oleander på 60.000 m² längs med huvudvägen.

Fina faciliteter

På hotellet finns det 24-timmars reception, restaurang, snack-bar, pool, stor terrass samt parkeringsplats. Det finns även wellness center (mot betalning) med bastu, turkiskt bad, kneipp-bad, solarium och fitness faciliteter.

Läs mer om Hotel La Limonaia

Rum med utsikt över sjön

Hotellets 160 rum är enkelt möblerade och har aircondition (påslagen endast under högsäsong), Sat-TV, telefon och badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum ligger vända ut mot sjön men utsikten kan variera pga. den frodiga vegetationen, allt från hel till delvis och med vegetation framför .

Tänk på att aircondition endast går att få mellan kl. 17.00-19.00. Skulle temperaturen var mycket hög en dag så kan det tänkas att receptionen sätter på den utöver dessa tider.

Läs om rummen på Hotel La Limonaia

Dölj texten
 
 
search map