Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Garda Bellevue

 
Hotel Garda Bellevue är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Garda Bellevue är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här serveras både mat och dryck

Hotel Garda Bellevue byggdes redan under 60-talet och har under åren haft löpande renovering, den senaste år 2005. Hotellet har hiss, reception med nattportier, lounge och TV-rum. Här finns en frukostmatsal och restaurang som, förutom halvpensionsmenyn, även kan erbjuda à la carte. Den goda drinken före eller efter maten kan du beställa i baren och avnjuta på terrassen. S.k afternoon tea serveras varje dag mellan kl. 16.00-17.00 då det dukas fram kaffe, te och lite småkakor.

Pool både inne och ute

Eftersom hotellet har pool både inne som ute kan du resa hit även utanför högsäsong. Inomhuspoolen är uppvärmd i för och eftersäsong (fram till slutet av maj och frtån mitten av september). Även de minsta har en pool att plaska i. Här finns dessutom sauna, turkiskt bad och whirlpool i poolen. En del av faciliteterna är mot avgift på plats.

Hotel Garda Bellevue har ingen lekplats till de yngsta gästerna men kan erbjuda detta på hotellet Hotel Sogno del Benaco, som ligger ca 50 meter bort. På Sogno del Benaco finns även en trädgård du kan nyttja.

Läs mer om Hotel Garda Bellevue

Du promenerar ner till sjön

Hotellet ligger lite söder om den lilla staden men så pass nära så att du kan ta dig till centrum och sjö till fots. Du bor intill Lungolago Guglielmo Marconi som på ca 10 minuter beroende på din takt förstås (600 m) tar dig till centrum. I Limone har du flera trevliga matställen att välja mellan samt shopping i mindre butiker. En liten supermarket har du vägg i vägg och bar samt restaurang har du ett par hundra meter bort. Föredrar du att ta dig fram med buss går detta bra då du har en hållplats ca 300 m bort.

Komfortabelt boende

Hotellet har 130 rum och totalt fem våningar. Rummen är enkla men komfortabla med Sat-TV, aircondition (juni-sept), telefon, badrum med dusch/kar och hårtork. Du kan njuta av de ljumma sommarkvällarna från egen balkong med sjöutsikt om du väljer detta. Kassafack finns i receptionen. För dig som kommer med bil finns garage, på förfrågan och mot avgift.

Dölj texten
 
 
search map