Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Europa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Har utsikten och tillgängligheten stor betydelse för dig är Hotel Europa ett utmärkt val. Här kan du njuta av utsikten både till sjön och bergen från hotellets pool, från restaurangen eller din balkong som finns till de flesta rummen. Möjligheterna för att uppleva båda staden Limone sul Garda och flera utflyktsmål är påtaglig.

Dansktalande ägare

Tidigare var Hotel Europa centrum för danska researrangören Tjæreborgs aktiviteter i Limone och på så vis har familjens barn Sofia och Domenico (som driver stället i dag) bra språkkunskaper och talar bland annat väl danska tillsammans med flera andra språk.

Läs mer om Hotel Europa

Vandringsturer och vacker utsikt

Då några av de många spännande vandringslederna i området tar sin början utanför hotellet har Hotel Europa blivit ett populärt tillhåll för de gäster som önskar en aktiv semester. Det är speciellt under vår och höst som dessa vandringsgrupper kommer förbi och de har satt en ny och spännande prägel på hotellet och dagens rutter planeras ivrigt med hotellets andra gäster under frukosten, precis som Sofia och Domenico alltid är villiga till att komma med goda förslag på utflykter i området. Dock är utsikten till sjön och kyrktornet i Limone så vacker från hotellets pool och terrass att det kan vara frestande att bli "hemma".

Grönsaker och frukt från egen trädgård

I restaurangen serveras det i stor omfång grönsaker och frukt från den egna köksträdgården. Om söndagen kan man ofta vara lyckosam och finna nyfångad fisk som t.ex. aborre som lokala fiskare fångat ur sjön. På grund av begränsat antal platser har a la carte gästerna främst tillgång. Dock kan gästerna med halvpension njuta både efterrätten och kaffet här ute. Hotellet har en liten reception på andra våningen, varifrån det finns hiss till de övriga 3 våningarna. Det finns bar, restaurang, en stor terrass med sjöutsikt, pool samt parkering (2 euro per dag). Under högsäsong fylls parkeringsplatsen snabbt upp men så ligger också Limones stora parkeringshus bara några få steg härifrån.

De flesta har balkong och sjöutsikt

De 54 rummen är mycket enkelt och en aningen gammaldags inredda. Alla har badrum med dusch, toalett och hårfön, telefon, Sat-TV samt säkerhetsbox (2 euro per dag).

De flesta rummen vetter mot sjön, medan enkelrummen är vända mot bergen och har ingen balkong, vilket det är en del gäster som efterfrågar. Det kan nämligen inte undvikas att de rum som ligger vända ut mot sjön också ligger vid vägen och att det därmed också förekommer visst trafikbuller. Två av rummen med balkong och sjöutsikt har plats till två extra sängar i bäddsoffan (bäst för barn under 12 år).

Läs om rummen på Hotel Europa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map