Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Du Lac

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du drömmer om att bo på ett bra hotell i lugna omgivningar vid Gardasjön, och samtidigt ha promenadavstånd till en av de trevligaste städerna runt sjön, så är Hotel Du Lac ett riktigt bra val. Hotellet ligger i ett stort grönt område, precis söder om staden Limone sul Garda, som är en av de mest pittoreska vid hela Gardasjön. Hotellet är ett bra val, både om du reser ensam, som par eller som familj, och är familjens yngsta med, finns det också en barnpool i trädgården. Hotellet ligger så att du har morgonsol och utsikt mot staden Malcesine samt berget Monte Baldo - så vackrare blir det knappast.

Här finns ett överflöd av utflyktsmöjligheter

Limone är en bra utgångspunkt för att åka iväg på utflykter i området runt Gardasjön. På en dagstur kan du nå både Verona och Venedig, men om du stannar i närområdet, finns det många möjligheter både i de trevliga bergsorterna Tremosine och Tignale, men också vid de vackra bergssjöarna Ledro, Tenno och Toblino. Kör du en tur till Lago Toblino, som ligger norr om Gardasjön, kan du dessutom dricka kaffe på det vackra slottet som ligger i sjön. Om du vill ut och åka båt, avgår många båtar från hamnen i Limone, vilka seglar både norrut mot Riva och Torbole, men också österut mot Malcesine och vidare ner genom sjön. Tillhör du de aktiva, är den norra delen av Gardasjön ett sant Paradis, där du både kan segla, vindsurfa, utöva paragliding, cykla, vandra och mycket mycket mer. Därför är Gardasjön inte bara ett perfekt semestermål för familjer och äldre människor utan också för den unga och aktiva generationen. Om du inte väljer att äta på hotellet, eller på restaurangerna i Limone, kan vi också rekommendera alla de trevliga restaurangerna i bergen, där antalet turister är ytterst begränsat.

Läs mer om Hotel Du Lac

Nyttja hotellets alla faciliteter

På hotellet finns det plats till både familjer med barn, som till par som söker intimitet och mysiga stunder. Bland de tjänster som hoteller erbjuder, finns reception, restaurang, bar pool med inbyggd barnpool, solterrass, poolbar med lättare lunchservering, samt ett SPA med pool och möjlighet för massage och skönhetsbehandlingar. Det är dessutom möjligt att spela tennis på den närliggande tennisklubben, där du har möjlighet att hyra skor och racket, men också kan boka en lektion med en tränare om du har behov av det. Ankommer du i bil, har du möjlighet att parkera på hotellets privata parkeringsplats.

Bekväma rum med balkong

Hotel du Lac har totalt 96 rum i olika kategorier. De är alla fint inredda och stilen varierar, men alla har som minimum balkong, satellit-TV, minibar, telefon, aircondition, kassaskåp och badrum med toalett, dusch och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Du Lac

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Du Lac

Läs personliga omdömen av Hotel Du Lac som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Du Lac. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Du Lac

barnvänligt hotell med bra middagsrestaurang

En bra barnvänlig poolavdelning och nära sjön. Bra idé med fasta liggstolar per rum. Restaurangen på kvällen hade bra måltider för oss med halvpension, dock saknades speciell barnmeny, men personalen var vänlig. Det fanns även ett bra wellness/fitness område med vänlig personal.

Läs mer

Bedömning av Hotel Du Lac

Mycket god service, ytterst välstädat både inne och ute. Bra standard på rummet och även badrum. Finfin frukost. Bra middagsmat, kanske lite tråkig lokal för middag. Skulle önska möjlighet att äta ute i trädgården. Nästan bara tyskar. Vi var de enda skandinaverna.

Läs mer
 
search map