Omdömen från Hotel Cristina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cristina

Läs personliga omdömen av Hotel Cristina som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cristina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superbra!!!!!

Då jag har varit gäst på Hotel Cristina många gånger nu är det svårt att vara objektiv... men då INGET har ändrat sig från första gången, så har jag det som fisken i vattnet där. Har det så bra med ALL personal, pratar mycket med dem och har kul med dem.

Självklart är där många olika gäster, många riktigt rara och pratglada, men dessvärre också ohövliga gäster som tror de "äger" hela stället, och dessvärre några som äter MYCKET otrevligt, talar med mat i munnen osv.

Gardasjön som semester-destination

Vid första besöket, så åk runt till de olika städerna runt sjön - och om du har tid och lust så åk också till Verona, Venedig, Milano och upp i Dolomiterna. Om du ska köpa in mat, så köp inte in på första bästa ställe - gå runt och titta lite på de små gatorna, här kan sparas mycket pengar. Och prova något som är annorlunda än hemma - man åker inte til Gardasjön för att äta svensk/dansk husmanskost.

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell med fin utsikt över Gardasjön

Maten var ok, inte mer. Brödet på frukostbuffén var trist och äggen inte kokta länge nog. Annars var allting bra. Shuttlebussen till stan var bra, då hotellet ligger högt uppe (25 min längs branta gator).

Gardasjön som semester-destination

Staden var härlig med många små butiker och restauranger.

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Allt var som det skulle vara... och som det alltid varit!

Från stunden man ankommer till receptionen känner man sig välkommen, och det samma gäller i matsalen, och vart man än befinner sig. Jag har varit på Hotel Cristina många gånger nu, och det är alltid den samma vidunderliga upplevelsen jag får... och det är också därför jag kommer att återkomma även i framtiden. Detta var kort, men det är min sanna beskrivning av mitt intryck av Hotel Cristina.

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt rum - otrevlig personal

Rummet var som utlovat och utsikten var super. Hotellet var totalt sätt bra men personalen var lite otrevliga och maten var något av de värsta jag någonsin blivit serverad. Att det ens är möjligt att laga så osmaklig mat av vad som ursprungligen är fina råvaror är något jag inte förstår. Servicen från In-Italia däremot, från beställning till betalning var väldigt bra!

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Superior Plus med balkong och delvis sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fint återseende

Vi var på bröllopsresa för 47 år sedan och bodde då på samma hotell, så det var fint att vara där igen. Vi hade blivit lite äldre, men erfarenhet skadar ju inte. Härlig vistelse och vackra omgivningar. Fin mat och betjäning, och vädret vill vi också rosa.
Vi kommer gärna tillbaka.

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sol och sommar

2 vuxna och 1 barn (8 år).
Man behövde ju inte vistas på hotellet hela tiden.... Området erbjuder så mycket att företa sig och det finns en uppsjö av små bra matställen. Vi gav oss ut på en del upptäcktsfärder och semestern har varit fantastisk.

Hotel Cristina
Rent och fint

Poolområdet var inte så fint. Låg ofta skräp och tömda askkoppar från dagen innan kvar runt stolarna.
Gästvänlighet

Tillfredsställande, men ganska opersonligt.
Placering

Synnerligen vackert läge. Hela tiden nya saker att titta på.
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Superior Plus med balkong och delvis sjöutsikt

Gemensam balkong med grannen. 1 bord och 2 stolar.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

I stort sett ingen nätförbindelse överhuvudtaget.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det finns en skylt som säger att man inte får ha uppblåsbara saker i poolen. Dock såg badvakten mellan fingrarna med det. Kan vara svårt för en del barn att bada utan simring.
Restaurang

Frukostbuffe tillfredsställande. Middagen tillfredsställande. Poolrestaurangen långt under vad man kan förvänta sig... här blev i alla fall mikrovågsugnen flitig använd.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super duper!

Efter 8 semestrar på hotel Cristina har inget förändrats - allt är perfekt, från städpersonalen, kökspersonal och receptionen till minibuss-chaufförerna. Rummen och framförallt frukost- och middagsbufféerna är super duper, vilket urval! Det är härligt att möta alla och prata med alla, det är ju många anställda jag känner sedan tidigare besök. Det är bra stämning överallt. Detta ar mitt 37:e besök i Limione, och jag kommer igen och igen. Har i mina yngre dagar bott på 4 andra hotell i Limione, men Cristina är ett hotell som sticker ut - det bästa av de bästa, och kan varmt rekommenderas som resmål till gäster som kanske tvivlar över var de ska bo.

Rekommendationer till andra gäster

Upplev kvällsstämningen genom att lyssna till musik på hotellet varje tisdag, onsdag och fredag. Det finns också möjlighet för dans. Åk med minibussen till campingen och njut av det idylliska livet i den charmiga havsstaden. Ta en båttur och besök andra städer runt Gardasjön. I centrum bör man besöka de gömda gatorna och uppleva livet där. Längs sjöpromenaden är ett besök på Jacky en stor upplevelse med fantastisk mat och service. Även om staden är liten, finns det gott om upplevelser till en intressant semester på 14 dagar, om man återvänder inte hem besviken!

Hotel Cristina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Cristina
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Inger med sällskap från Bålsta i Sverige bodde på Hotel Cristina i Limone sul Garda från den 20. till den 25. juli 2008.

Tack, vi har haft det underbart.Boendet var bra,Vi skulle vilja åka tillbaka till Gardasjön. Undrar om du kan tipsa oss om det finns något boende som man kan hyra där det finns plats för ca 5-6 dubbelrum med flera badrum. Läge gärna i Limone med gångavstånd till stan.Klart att jag tar gärna emot tips på andra vackra ställen. Gärna en stor villa med egen pool.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map