Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Cristina

 
Hotel Cristina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cristina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Cristina är ett enklare hotell som ligger i lugna omgivningar på en bergssluttning ovanför Limone sul Garda med en fantastisk utsikt över Gardasjön och bergen.

Utnyttja de många faciliteter

Här bor du på ett hotell med en lång historia och många stam - under åren har den genomgått flera renoveringar och tillbyggnader. Här bor mer än 450 gäster i högsäsong så du kan vara beredd för liv och rörelse, något som barnen uppskattar då de oftast inte saknar lekkamrater.

Hotellet erbjuder, mot en avgift, minibuss till centrum av Limone flera gånger om dagen - alternativt kan du gå till sjön på ca. 30 minuter. Hotellet har parkering, stor trädgård, pool och en restaurang och bar. Receptionen delas med grannhotellet Hotel San Pietro, som vi rekommenderar åt par som reser utan barn.

Läs mer om Hotel Cristina

Enkla rum med plats för extra sängar

Hotellets 180 rum är enkelt inredda, något slitna, och har minibar, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar. Med undantag av enkelrummen har man tillgång till antingen balkong eller terrass - en del även med sjöutsikt, antingen delvis eller panoramisk. Hotellet rekommenderas åt barnfamiljer varför de flesta rummen har möjlighet till en eller två extrasängar. Observera att endast Superior och Panorama rummen är utrustade med aircondition som tänds i den varmaste sommarperioden efter direktionens bedömning.

Läs om rummen på Hotel Cristina

Dölj texten
 
 
search map