Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Cristina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cristina ligger i lugna omgivningar på en bergssluttning ovanför Limone sul Garda med en fantastisk utsikt över Gardasjön och bergen.

Utnyttja de många faciliteter

Här bor du på ett hotell med en lång historia och många stam - under åren har den genomgått flera renoveringar och tillbyggnader. Här bor mer än 450 gäster i den mest travble perioden så att du inte missar företaget eller inte, kommer ditt barn att sakna lekkamrater. Den erbjuder, mot en avgift, minibuss till centrum av Limone flera gånger om dagen - alternativt kan du gå till sjön på ca. 30 minuter. Hotellet har parkering, stor trädgård, pool och en restaurang och bar. Receptionen delas med grannhotellet Hotel San Pietro, som vi rekommenderar åt par som reser utan barn.

Läs mer om Hotel Cristina

Enkla rum med plats för extra sängar

Hotellets 180 rum är enkelt inredda och har minibar, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar. Med undantag av enkelrummen har man tillgång till antingen balkong eller terrass - en del även med sjöutsikt, antingen delvis eller panoramisk. Hotellet rekommenderas åt barnfamiljer varför de flesta rummen har möjlighet till en eller två extrasängar. Observera att endast Superior och Panorama rummen är utrustade med aircondition som tänds i den varmaste sommarperioden efter direktionens bedömning.

Rummen på Hotel Cristina

Dubbelrum Panorama med balkong och sjöutsikt

Panorama rummen har alla balkong eller terrass och den bästa plaseringen på hotellet när det gäller utsikt ut över sjön. Alla rum har badrum med hårförn, satelitt-TV, förvaringsbox, minibar och möjlighet till att värma vatten för kaffe eller te. Dessa rum har dessutom aircondition, som är på under de varmaste månaderna på året, vilket regleras av hotellets värdering.

Dubbelrum Superior Plus med balkong och delvis sjöutsikt

Superior rummen av typen Plus är nyrenoverade. De har alla balkong eller terrass (ca. 16 m²) med trädgårdsmöbler. Som för övriga superiorrum är sjöutsikten från sidan eller direkt, dock något hindrad av växter. Rummen är utrustade med möjlighet till att värma vatten för kaffe eller te samt aircondition som tänds av direktionen i perioden mitten juni till början av september beroende på vädret.

Dubbelrum Superior med balkong och delvis sjöutsikt

Superior rummen har alla balkong eller terrass (ca. 16 m²) med trädgårdsmöbler. Som för övriga superiorrum är sjöutsikten från sidan eller direkt, dock något hindrad av växter. Rummen är utrustade med möjlighet till att värma vatten för kaffe eller te samt aircondition som tänds av direktionen i perioden mitten juni till början av september beroende på vädret.

Dubbelrum Standard med balkong

Standardrummen har alla balkong eller terrass (ca. 15 m²) med trädgårdsmöbler. Man har dock ingen utsikt över sjön. Rummen är enkelt inredda och här får du en prisvärd vistelse med tillgång till hotellets faciliteter. Tänker man vistas mycket på rummen bör man överväga en av de bättre rumskategorierna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Du Parc

Sirmione, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Belvedere Village

Castelnuovo del Garda, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map