Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Castell

 
Hotel Castell är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Castell är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger mycket vackert i gröna omgivningar precis ovanför Limones charmiga historiska centrum där man finner caféer, restauranger, barer och butiker. Det tar endast ca. 5 minuter att gå till centrum.

Hotellet är trevligt och välskött och belägenheten är unik, både från rummen och de gemensamma lokalerna då man har en fantastisk utsikt över Gardasjön.

Läs mer om Hotel Castell

Hotellet har ett fantastiskt poolområde med solstolar och varifrån man har en härlig utsikt över sjön och Monte Baldo som sträcker sig mot skyn ovanför Malcesine på den östra sidan av sjön. På hotellets finns dessutom bordtennis, en liten citronträdgård, restaurang med utomhus servering, bar, parkering samt en trappa som leder direkt ner till centum i Limone och stranden.

Hotellet består av totalt 47 rum som alla är utrustade med badrum och toalett, telefon, satelit-TV, förvaringsbox samt balkong med fin sjöutsikt.

OBSERVERA:Infarten till hotellet är sett med skandinaviska ögon inte speciellt behaglig då man befinner sig mellan två tunnlar. Men med god vilja och tidigt visar med blinkers vart man ska så ska det inte vara några problem. Väljer man att ankomma med offentlig buss så ska man vara uppmärksam på att man ska gå från kustvägen helt ner till centrum för att sedan gå upp för flera trappor för att nå hotellets entré. Ankommer man med båt ska man "endast" uppför trapporna från centrum.

Dölj texten
 
 
search map