Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Caravel & Villa Eden

 
Hotel Caravel & Villa Eden är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Caravel & Villa Eden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Caravel & Villa Eden ligger i lugna omgivningar på bergssluttningen vid Limone. Det är ca. 150 meter till stranden och sjön samt 300 meter till centrum med restauranger, butiker, caféer och inköpsmöjligheter.

Pool och gemensamma faciliteter

Det är ett 4-stjärnigt hotell och det finns reception, hiss, tv-rum, restaurang och bar, terrass med bar, lekplats, trädgård och parkeringsplats. Bland utomhusfaciliteter finns det två pooler samt barnpool och trädgård. Vid poolmrådet finns det parasoller och solstolar för gratis användning.

Läs mer om Hotel Caravel & Villa Eden

Alla rum har balkong

Hotellets 122 rum är rymliga och enkelt möblerade. De har alla telefon, satellit-TV, förvaringsbox och aircondition (från 15/6 till 15/9) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Standardrummen i dependance på Villa Eden har balkong men inte sjöutsikt. Superiorrummen i huvudbyggnaden har balkong med sjöutsikt (direkt eller från sidan) och har möjlighet för en eller två extra sängar. Superiorrummen renoverades 2008.

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé. Till middag erbjuds ett urval av fyra menyer med tre rätter samt buffébord med sallad och dessert.

Dölj texten
 
 
search map