Hotell i Limone sul Garda vid Gardasjön

Hotel Capo Reamol

 
Hotel Capo Reamol är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Capo Reamol är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna hotell ligger med ett fantastiskt läge ut mot Gardasjön endast 3,5 km från en av Gardasjöns äldsta städer, nämligen den välkända lilla hamnstaden Limone sul Garda.

Hotellet ligger i ett lugnt och grönt område ovanför sjön med en fin utsikt över själva sjön och de väldiga bergen i öster. Hoteller erbjuder många sport faciliteter för de som vill kombinera en en aktiv semester med avkoppling i vackra omgivningar.

Läs mer om Hotel Capo Reamol

Skulle det vara dåligt med sol så erbjuder hotellet solarium, bastu och gym. Dessutom finns det möjlighet att låna mountainbikes och det arrangeras kurser i windsurfing. Mot betalning kan man dessutom njuta av massage och skönhetsbehandling. Hotellet har egen strand som gästerna kan njuta av.

Hotellet består av totalt 58 rum som är fördelade på 5 våningar i två byggnader; huvudbyggnaden och ett annex. Förutom de 58 rummen finns det reception, TV-rum, hiss, restaurang, bar (inne och ute), trädgård, parkering, privat strand för hotellets gäster samt en härlig solterras med pool, solstolar och parasoller.

Alla rum är elegant inredda och utrustade med badrum / toalett med hårtork, telefon, satelit-TV, förvaringsbox, minibar, aircondition (juni - september) samt balkong eller terrass med sjöutsikt. Terrasserna är på ca. 10 till 12 m² och har plats för två solstolar. Balkongerna är av olika storlekar och utrustade med antingen två vanliga stolar eller en solstol och en vanlig stol.

Dölj texten
 
 
search map