Hotell i Lezzeno vid Comosjön

Hotel Villa Aurora

Hotell Villa Aurora till vänster och de nya rummen till höger
 
Hotel Villa Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lezzeno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Aurora är ett litet familjedrivet hotell mellan Como och Bellaggio (ca. 6 km). Detta stämningsfulla hotell har sjöutsikt, ett inbjudanade soldäck med solstolar nere vid sjökanten och en liten sjöstrand vid deras nya byggnad.

Hotellets aktiviteter är uppbyggt på båda sidor om kustvägen: inåt land ligger själv hotellet med reception och frukostmatsal varifrån man har en vacker utsikt över Comosjön och frukosten serveras som buffè. Ner mot sjön ligger deras solterrass, restaurang, pizzeria och sjöaktiviteter (som vattenskidor, kanot osv.) alla med en vacker sjöutsikt och a la carte service. Köket servera primärt italienska och napoletanska rätter, då en av kockarna har sina rötter i Napoli.

Läs mer om Hotel Villa Aurora

Det ska dock uppmärksammas att kustvägen mellan Bellagio och Como under vissa delar av året kan vara trafikerad. Det finns gratis parkering för hotellets gäster. Från hotellet går enstaka vandrigsleder, för dem som gärna vandrar, utan att behöva ta bilen någonstans.

Dubbelrum Standard
- Dessa två rum har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är inte möjligt här.
Dubbelrum Standard med sjöutsikt
- Dessa tre rum har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Ett av dessa rum (med begränsad sjöutsikt) har plats för två extra sängar.
Dubbelrum Standard med sjöutsikt och balkong
- Dessa fyra rum har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är inte möjligt här.

Dubbelrum Superior med sjöutsikt och balkon/trädgård
- Dessa fyra rum är felegant inredda och de har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon, sjöutsikt, balkong/trädgård och badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum ligger i Villa Auroras nyare byggnad på sjösidan av kustvägen dvs. direkt ut mot Comosjön. En extra säng är möjlig i vissa rum.

Dubbelrum Deluxe med sjöutsikt
- Dessa tre rum är mycket eleganta och de har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon, sjöutsikt (stort fönster), balkong/trädgård och badrum med toalett, hårtork och dusch (king size). Dessa rum ligger i Villa Auroras nyare byggnad på sjösidan av kustvägen dvs. direkt ut mot Comosjön. Här är det möjligt med två extra sängar.
Junior Suite med sjöutsikt
- Dessa tre rum är mycket eleganta och de har alla satellit-TV, wifi, safetybbox, takfläkt, telefon, sjöutsikt (dörr med glasparti), balkong/trädgård och badrum med toalett, hårtork och dusch (king size). Dessa rum ligger i Villa Auroras nyare byggnad på sjösidan av kustvägen dvs. direkt ut mot Comosjön. Här är det möjligt med två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map