Semesterbostad i Iseo i Lombardiet

Residence Le Terrazze

 
Residence Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iseo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Le Terrazze ligger nere vid Iseosjön endast 1 km från Iseos stämningsfulla centrum. Det finns tillgång till två stora pooler med barnpool och solstolar och parasoller. Dessutom finns en offentlig sandstrand på gång avstånd från lägenheterna.

Aktivitets möjligheterna är många i detta område, man kan låna cyklar och lek och sportsaktiviteterna är många (aktivitetsområdet/campingen Sassabanek ligger granne) och Franciacorta golfbana ligger endast 6 km bort. Det finns gratis parkering på stället.

Läs mer om Residence Le Terrazze

Gemensamma faciliteter på hotellet
Bredvid Residence Le Terrazze ligger Lago Iseo Hotel (var man checkar in). Här kan gästerna även utnyttja de gemensamma faciliteter som finns, t.ex. reception, wellnessavdelning (med bastu, spa, turkiskt bad och träningscenter mot betalning) samt fruksotmatsalen (mot betalning av tillägg). På hotellet finner man även en a la carte restaurang samt ytterligare en restaurang på gångavstånd Osteria Ai Nidri.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
- dessa fyra lägenheter består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, kylskåp och tvättmaskin) och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition och möblerad balkong. Här finns även hiss.
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
- dessa två lägenheter består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, kylskåp och tvättmaskin) och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition och möblerad balkong. Här finns även hiss.

Dölj texten
 
 
search map