Hotell i Iseo i Lombardiet

Relais I Due Roccoli

 
Relais I Due Roccoli är inte tillgänglig i dagsläget
Relais I Due Roccoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iseo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Föreställ dig att bo högt över en idyllisk liten sjö med utsikt över hela världen (så känns det nästan). Relais I Due Roccoli är ett exklusivt och lugnt ställe 250 meter över Iseo sjön och ca 6 km. från den stämningsfulla orten Iseo. Den fina poolen lockar också.

Det första man märker när man ankommer till Relais I Due Roccoli är det slående lugn och ro och massor av gröna områden. Därnäst ser man den enastående utsikten över Iseo sjön och restaurangen och frukostmatsalen imponerar också.

Läs mer om Relais I Due Roccoli

Det finns massor av möjligheter att både slappa av och att aktivera sig. Stället bjuder på pool med jacuzzi, tennisbana och petanquebana. Det finns hiss utöver reception, gemensamma områden och frukostmatsal med panoramisk utsikt.

Dubbelrum Parco med balkong/terrass
- Nio fina rum beliggandes på första våningen med egen terrass och utsikt mot trädgården/parken. Rummen har telefon, minibar, safetybox, flatscreen-TVmed satellitkanaler, DVD och badrum med toalett, badkar(några rum kan ha dusch) och hårtork. Några rum har a/c.
Dubbelrum Lago med balkong/terrass og sjöutsikt
- Sju fina rum beliggandes på första eller andra våningen med eget uteområde (antigen terrass eller balkong) och sjöutsikt. Rummen har telefon, minibar, safetybox, flatscreen-TVmed satellitkanaler, DVD och badrum med toalett, badkar(några rum kan ha dusch) och hårtork. Några rum har a/c.
Suite med balkong/terrass och sjöutsikt
- Tre fina suiter bestående av två rum med eget stort uteområde (antigen terrass eller balkong) och sjöutsikt. Rummen har telefon, minibar, safetybox, flatscreen-TVmed satellitkanaler, DVD och badrum med toalett, badkar(några rum kan ha dusch) och hårtork. Några rum har a/c.

Dölj texten
 
 
search map