Hotell i Iseo i Lombardiet

Hotel Araba Fenice

Pool och sjö i vacker symbios Kvällsstämning på terrassen Vem skulle inte vilja äta sin middag här? Det finns många möjligheter till att njuta av ett avslappnat ögonblick Smakfullt inredd lobby
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bland det smakfulla gemensamma områdena kan du välja mellan den rymliga lobbyn, den intima loungen med stor TV, eller gården med parasoll och krokiga olivträd. I förlängning till dessa områden hittar du Ristorante Bella Iseo, där du kan välja att äta antingen utomhus eller inomhus. Här ligger det fullt av romantik i luften.

Väck stämningen till liv i restaurangen

Du kan äta (a la carte) i restaurangen både till lunch och middag. Observera att det är konkurrens om borden längs med sjöbredden. Frukosten serveras på samma ställe - som buffé - och kan avnjutas både ute och inne här på Hotel Araba Fenice.

Bo på första parkett ut till vattnet

Det känns nästan som att bo på ett skepp. Både från restaurangen, badbryggan och från de flesta av rummen kan du njuta av den trollbindande utsikten som får dig att tappa andan. Hotellet har helt rätt kontakt med sjön, och utspelar sig också primärt i den riktningen. Därför gör det inte så mycket att kustvägen och järnvägen löper bakom hotellet. Vid ankomst kanske du reflekterar över deras närhet, men när du kommer in på hotellet, kommer du att upptäcka att det naturliga fokuset är mot sjön, och inte bakåt.

Vi på In-Italia uppfattade det förbipasserade lokaltåget som en extra charm, vilket bidrar till en egen stämning för vistelsen vid sjön och dess lilleputt-samhälle. Och dessutom passerar inga tåg om natten - redan från klockan 21:00 är det tågfritt. Det närmsta lilla samhället heter Pilzone och ligger endast 800 meter bort. I Pilzone finns en liten tågstation, så du kan faktiskt anlända med offentlig transport, t.ex. från Milanos flygplats. Pilzone har dessutom några kaffebarer, en kiosk, ett par småbutiker, en kyrka och en liten hamn. Den lite större staden Iseo ligger cirka 2 km bort.

Läs mer om Hotel Araba Fenice

Rum med sjöutsikt

Om du längtar efter ett boende med sjöutsikt har du här chansen att välja ett. Det finns även rum med balkong och utsikt över sjön. Rummen är komfortabla och trivsamma med aircondition, värme, LCD TV, kassafack, minibar, telefon, vattenkokare, badrum med dusch/kar, hårtork, toalettartiklar och badkappa samt slippers.

Läs om rummen på Hotel Araba Fenice

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map