Hotell i Iseo i Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Vackert läge mitt i Iseo och ut mot sjön. Stämningsfull utomhusservering I dåligt väder serveras maten inomhus Rum med balkong och delvis sjöutsikt Ett exempel på rum med balkong Rummen är alla mycket olika till uttrycket
 
Ambra Hotel Iseo är inte tillgänglig i dagsläget
Ambra Hotel Iseo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iseo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi är på många sätt och vis mitt i områdets smörhåla. Iseo stad är nämligen Iseosjöns huvudstad och har dessutom gett namn till sjön. Iseo är mycket stämningsfullt - både längs sjön och inne på de historiska handelsgatorna. Och Ambra Hotel Iseo ligger mitt i smeten. Här finns massor av sjöstämning, semesterstämning och alla andra möjliga stämningar som är värda att resa långt för.

Var är vi?

Hotellet ligger både ut mot sjöpromenaden och i den gamla stadsdelen. Och färjeläget, varifrån du kan ta båten till ön Montisola, eller till de andra städerna längs sjön, ligger endast 50 meter bort. Även tågstationen ligger inom överkomligt avstånd (500 meter). Det betyder faktiskt, att du kan spendera semestern här, utan att ha tillgång till en egen bil. Om du likväl kommer i bil, så har hotellet knappt tio parkeringsplatser, vilka kan nyttjas efter "först till kvarn-principen" och alltså inte bokas på förhand. Hotellet ligger i en miljözon, men som gäst på hotellet är det lagligt att köra hela vägen in och parkera och lasta av bilen.

Njut av dina måltider på Ristorante Idrovolante

Den moderniserade restaurangen är öppen både till lunch och middag - och både för hotellgäster och för andra gäster. Du kan njuta av a la carte och pizzor under de stora parasollen med utsikt till sjön och hamnen. Det är också möjligt att äta inomhus på Ambra Hotel Iseo.

Läs mer om Ambra Hotel Iseo

Faciliteter på hotellet

Även om Ambra Hotel Iseo ligger centralt, är det inte speciellt välanpassat till handikappade/rörelsehindrade. Det finns en hiss, men likväl några trappsteg som ska besegras. Det finns reception, terrass vid restaurangen och ett litet grönt (offentligt) område med bänkar framför hotellet. Vår uppfattning är att medelålders par kommer känna sig hemma här - men alla är välkomna, också familjer med barn. På många platser kan man säga att läget och restaurangen väger upp den lite gammeldags inredningen på rummen och i de gemensamma områdena.

Läs om rummen på Ambra Hotel Iseo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Ambra Hotel Iseo

Läs personliga omdömen av Ambra Hotel Iseo som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ambra Hotel Iseo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Ambra Hotel Iseo

Läs mer
 
search map