Hotell i Iseo i Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Vackert läge mitt i Iseo och ut mot sjön. Stämningsfull utomhusservering I dåligt väder serveras maten inomhus Rum med balkong och delvis sjöutsikt Ett exempel på rum med balkong Rummen är alla mycket olika till uttrycket
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi är på många sätt och vis mitt i områdets smörhåla. Iseo stad är nämligen Iseosjöns huvudstad och har dessutom gett namn till sjön. Iseo är mycket stämningsfullt - både längs sjön och inne på de historiska handelsgatorna. Och Ambra Hotel Iseo ligger mitt i smeten. Här finns massor av sjöstämning, semesterstämning och alla andra möjliga stämningar som är värda att resa långt för.

Var är vi?

Hotellet ligger både ut mot sjöpromenaden och i den gamla stadsdelen. Och färjeläget, varifrån du kan ta båten till ön Montisola, eller till de andra städerna längs sjön, ligger endast 50 meter bort. Även tågstationen ligger inom överkomligt avstånd (500 meter). Det betyder faktiskt, att du kan spendera semestern här, utan att ha tillgång till en egen bil. Om du likväl kommer i bil, så har hotellet knappt tio parkeringsplatser, vilka kan nyttjas efter "först till kvarn-principen" och alltså inte bokas på förhand. Hotellet ligger i en miljözon, men som gäst på hotellet är det lagligt att köra hela vägen in och parkera och lasta av bilen.

Njut av dina måltider på Ristorante Idrovolante

Den moderniserade restaurangen är öppen både till lunch och middag - och både för hotellgäster och för andra gäster. Du kan njuta av a la carte och pizzor under de stora parasollen med utsikt till sjön och hamnen. Det är också möjligt att äta inomhus på Ambra Hotel Iseo.

Läs mer om Ambra Hotel Iseo

Faciliteter på hotellet

Även om Ambra Hotel Iseo ligger centralt, är det inte speciellt välanpassat till handikappade/rörelsehindrade. Det finns en hiss, men likväl några trappsteg som ska besegras. Det finns reception, terrass vid restaurangen och ett litet grönt (offentligt) område med bänkar framför hotellet. Vår uppfattning är att medelålders par kommer känna sig hemma här - men alla är välkomna, också familjer med barn. På många platser kan man säga att läget och restaurangen väger upp den lite gammeldags inredningen på rummen och i de gemensamma områdena.

Läs om rummen på Ambra Hotel Iseo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map