Agriturismo i Iseo i Lombardiet

Agriturismo Cascina Clarabella

 
Agriturismo Cascina Clarabella är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Cascina Clarabella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iseo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Cascina Clarabella har hjärtat på det rätta stället. Här gör man goda gärningar varje dag, utöver att vara ett övernattningsställe så fungerar grannbyggnaderna som center för rehabilitering för utvecklingsstörda, forskning och utveckling. Här får utvecklingsstörda en möjlighet att utföra dagliga handlingar (så som trädgårdsarbete och kökstjänster) i deras egen takt.

Massor av lokalproduktion

Här på gården produceras lokala specialiteter. Utöver plantskola så framställer de honung, marmelader, olivolja, kakor och vin (DOC Franciacorta och Brut). Dessa produkter säljes i den fina gårdsbutiken La Bottega di Clarabella.

Frukostbuffèn består primärt av hemgjorda produkter (frukost är inkluderad i både lägenhets och hotellpriserna). På gården finns även höns och änder, lekplats för de mindre och en liten sjö med brygga. Om helgen (fredag - lördag - söndag) kan du i övrigt äta på gården - antingen en fast meny eller a la carte. Köket använder sig av mestadels egen produktion av grönsaker, ekologiska viner, olivolja och honung. Du kan dessutom delta i matlagningskurser där det högst är 10 deltagare per kurs.

Under dagtimmarna har du tillgång till en Beach Club nere vid Iseosjön i närheten (ej gångavstånd). På vardagarna är entré till strandklubben gratis medan du som gäst på Agriturismo Cascina Clarabella betalar halva priset på helgen.

Läs mer om Agriturismo Cascina Clarabella

Mitt i vindistriktet och endast 3 km från sjön

Gården ligger lugt och fridfullt till, ca. 3 km från Iseo och ca 1 km från Clusane och Iseosjöns bredd. Området präglas av vinmarker och i närheten ligger ett litet industriområde, som man dock inte kan se från gården. Stället ligger ideellt till för utflykter i Franciacorta vinområde och till Iseosjön. Man kan låna cyklar gratis och det finns en stig som leder ner till Iseosjön.

Gemensamma utrymme

Invändigt på gården finner man reception och en stor hall där det även finns en läshörna för gästerna. Det finns även hiss på stället.

Dubbelrum
- Det finns 2 dubbelrum på gården (dvs. utan kokvrå). De har båda utomhusområde (den ena har terrass och den andra balkong), aircondition, wi-fi, och badrum med toalett, dusch och hårtork. I båda rummen finns det möjlighet och plats för en extra säng. Dessa rum är även bäst anpassade till rullstolsbundna.

Enrumslägenhet med 3+1 sovplatser (med loft och balkong/terrass)
- Det finns 3 rymliga lägenheter av denna typ. Lägenheterna har antigen balkong eller terrass, kokvrå (med vattenkokare, kylskåp och miniugn), matplats, dubbelsäng (på loftet), dubbelbäddsoffa, aircondition, wi-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (med balkong)
- Det finns endast en av dessa lägenheter. Lägenheten är rymlig och har balkong. Det finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, enkel bäddsoffa och kokvrå (med kylskåp och frysfack, microvågsugn och kokplattor), matplats samt ett sovrum med dubbelsäng och enkel bäddsoffa. Lägenheten är utrustad med aircondition, wi-fi och hela två badrum med toalett, dusch och hårtork i det ena och badkar i det andra. Denna lägenhet är lite dyrare än trerumslägenheten då den är mer moderniserad och har en fin utsikt över parken.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser (med terrass)
-Det finns endast en av dessa lägenheter. Lägenheten har terrass, kokvrå (med vattenkokare, kylskåp och miniugn), matplats, två sovrum med dubbelsäng, dubbelbäddsoffa, en enkelbäddsoffa, aircondition, wi-fi, flatscreen-tv och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Cascina Clarabella

Läs personliga omdömen av Agriturismo Cascina Clarabella som ligger i Lombardiet. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Cascina Clarabella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Agriturismo Cascina Clarabella

Bedömning av Agriturismo Cascina Clarabella

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Cascina Clarabella

Läs mer

Hjälpsamhet och närvaro.

Vi kände oss genast som hemma när vi anlände till Agriturismo Cascina Clarabella. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående. Vi fick bra information om t.ex. restauranger och utflyktsmål. Vår aircondition gick tyvärr sönder, men vi blev flyttade till en annan lägenhet så fort som möjligt. Det var stor kakbuffé till frukost, men det fanns också musli, bröd och frukt, så sammanlagt var det en fin frukostbuffé.
Vi lånade cyklar på stället, vilket vi hade mycket glädje av och gjorde några kortare turer (5-8km).

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Cascina Clarabella

Läs mer
 
search map