Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stadens historiska centrum utgår från torget Piazza Garibaldi med en fontän och staty av den Italienska hjälten med samma namn. Önskar du mer handelsliv ska du överväga ett besök om tisdagen då det är marknadsdag - eller på en fredag då en lite större marknad med både mat och kläder äger rum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Sevärdig sevärdhet

En av ortens största sevärdigheter är kyrkan Sant'Andrea som grundades under 600 talet, men det man ser idag är från 1100-talet och som är vackert dekorerad med fresker och målningar. En av målningarna föreställer San Michele som med sitt svärd ska döda en drake, denna målning är av Francesco Hayez. Från hamnen kan man ta utflykter med båt till ön Montisola, som är känt för sina handgjorda fiskenät. Ön utforskar man bäst med cykel eller till fots uppe på öns bergstopp, varifrån man har en fantastisk utsikt. I juli kan du uppleva Iseo Jazzfestival i staden.

Läs mer om Iseo

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Palace Hotel Desenzano

Desenzano del Garda

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map