Villa vid Idrosjön vid Gardasjön

Villa Stefano

 
Villa Stefano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Stefano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Idrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Stefano ligger vackert i utkanten av Idro by precis ner till sjön med endast en lokal grusväg som skiljer huset från sjön. Samtidigt har man gångavstånd till byn.

Mysiga stunder i trädgården

Villan ligger i en stor trädgård med gräsplan och träd samt med de imponerande bergen i bakgrunden. Det finns en större möblerad terrass och en utomhus eldstad var man kan sitta och njuta i ljumma sommaraftnar. Det är kort avstånd till centrum av byn var det finns inköpsmöjligheter och enstaka restauranger.

Läs mer om Villa Stefano

Check-in

Villa Stefano hör samman med Hotel Alpino som ligger på byns torg. Det är på hotellet man checkar in och får nyckarna samt bliver visad fram till villan. Man kan även parkera vid villan.

Villa med 4/6 sovplatser
- Villan är av äldre datum och mycket enkelt inrett, men den fantastiska utsikten får en snabbt att glömma avsaknaden av komfort. Den är på ca. 80 m² och består av kök med spis och kylskåp, uppehållsrum med satellit-tv och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med antigen en dubbel- eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map