Semesterbostad vid Idrosjön vid Gardasjön

Residence Vico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Vico är ett trevligt nybyggt (2007) semestercenter med i allt 22 lägenheter och en stor trädgård med pool som ligger otroligt vackert ner mot Idrosjön omgivet av de höga bergen.

Gångavstånd till liten by

Stället ligger i själva Idro by och det är endast en kort promenad till centrum med den lilla hamnen, ett par restauranger och inköpsmöjligheter. Residence Vico är upplagt för familjer med barn som inte kräver mycket underhållning och som gillar att njuta av naturen eller att ligga vid poolen och inte göra någonting. Från hamnen kan man gå direkt till den lilla stig som tar en runt sjön.

Läs mer om Residence Vico

Slappa vid poolen

På Residence Vico finns parkering (en per lägenhet), reception med gratis wi-fi, bar med utomhus servering, pool med barnpool, ett mindre fitness center, en lekplsta för barn, grill plats och genemsam tvättstuga.

Funktionella lägenheter

Byggnaden ligger på två plan och det är sjöutsikt från alla lägenheter. Lägenheterna är fint men mycket enkelt inredda, och som så ofta i Italien har man lagt med vikt på funktionalitet än på mysighet.

Nut utsikten från din egen balkong

Alla lägenheter har möblerad balkong eller terrass, kök med två kokplattor, vattenkokare, kaffemskin, micro samt kyl och frys och badrum med dusch och hårtork.

Lägenheterna på Residence Vico

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (i två plan med terrass)

Dessa två lägenheter mäter ca. 50 m² vardera och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå på första våningen, medan man på andra våningen finner sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Från sovrummet har man utgång till terrassen med utsikt över bergen.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

Dessa fyra lägenheter mäter ca. 50 m² vardera och ligger antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Man har utgång till terrassen med utsikt över sjön.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

Dessa 14 lägenheter mäter ca. 65 m² vardera och ligger antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch. Dessa lägenheter har utgång till både möblerad terrass med sjöutsikt samt terrass med utsikt över bergen.

Trerumslägenhet Super med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

Dessa 6 "Super" lägenheter mäter ca. 65 m² vardera och ligger antingen på första eller andra våningen i slutet av byggnaden. De består kök med matplats som hör ihop (open space) med uppehållsrummet med dubbelbäddsoffa. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch. Dessa lägenheter har utgång till både möblerad terrass med sjöutsikt samt terrass med utsikt över bergen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Balconi Lake View Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Balconi Casa Gardola

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map