Semesterbostad vid Idrosjön vid Gardasjön

Residence Vico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Vico är ett trevligt boende med totalt 22 lägenheter. Här finns en stor trädgård med pool som ligger vackert vänt mot Idrosjön och omgivet av de höga bergen. Ner till sjön är det ca 8 km.

Gångavstånd till en liten by

Stället ligger i själva Idro by och det är endast en kort promenad till centrum med den lilla hamnen, ett par restauranger och inköpsmöjligheter. Residence Vico är upplagt för familjer med barn som inte kräver mycket underhållning och som gillar att njuta av naturen eller att ligga vid poolen och inte göra någonting. Från hamnen kan du gå direkt till den lilla stig som tar dig runt sjön.

Läs mer om Residence Vico

Slappa vid poolen

På Residence Vico finns en trevlig pool med barnpool, Perfekt de dagar du vill koppla av lite extra med sköna sol- och badstunder. Här finns ett mindre fitness-center, en lekplats där barnen kan roa sig, grillplats samt en gemensam tvättstuga. En bar hålls öppen från juni till mitten av september.

Utöver detta har du parkeringsmöjligheter (en per lägenhet), reception med gratis Wi-Fi och bar med utomhusservering,

Funktionella lägenheter

Byggnaden ligger på två plan. Lägenheterna är trevliga med enklare inredning och, som det är så ofta i Italien, har man här lagt mer vikt på funktionalitet än på mysighet.

Njut av utsikten från egen balkong

Alla lägenheter har möblerad balkong eller terrass, kök med två kokplattor, vattenkokare, kaffemaskin, mikro, kyl, frys och badrum med dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map