Semesterbostad vid Idrosjön vid Gardasjön

Casa Maria

 
Casa Maria är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Idrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Maria ligger i vackra gröna omgivningar i utkanten av stadsdelen Crone i Idro stad, och har en fint utsikt över Idrosjön. Här kan du njuta av naturen och utsikten till de omkringliggande bergen från din terrass eller den gemensamma trädgården.

Sjóns aktiviteter alldeles i närheten

Huset ligger högt i ett område med andra villor och det är knappt 1 km till centrum där det finns inköpsmöjligheter samt några få restauranger. Ca. 500 meter från huset ligger sjön där man kan bada från en småstensstrand, segla i kanot eller fiska.

Läs mer om Casa Maria

Trerumslägenhet med 4/6 sängar:
- Casa Maria består av två lägenheter med var sin ingång och de ligger antigen på första våningen eller andra. Det finns en stor gemensam trädgård var det även finns plats att parkera sin bil. Lägenheterna är båda på ca. 80 m² och de är mycket enkelt inredda. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn), satellit-tv och öppet kök med spis, ugn och kylskåp. Det är två sovrum med dubbelsäng samt badrum med badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns en möblerad terrass till varje lägenhet.

Vid ankomst hänvisars man till Hotell Alpino på torget i Crone där man får sina nycklar och blir visad till lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map