Semesterbostad vid Idrosjön vid Gardasjön

Casa Flora

 
Casa Flora är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Flora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Idrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Flora ligger i sköna gröna omgivningar i bydelen Crone i Idro by, med utsikt mot sjön i fjärran och de vackra bergen bakom huset.

Litet samhälle i närheten

Detta är ett radhus med i allt 4 lägenheter som alla är på tre plan. Det finns ett underjordiskt garage och varje lägenhet har plats för 2 bilar. Casa Flora ligger lite ovan det lilla bycentrum var det finns inköpsmöjligheter samt några få restauranger.

Läs mer om Casa Flora

Ankomst och check-in

Vid ankomst vänder man sig till Hotell Alpino på torget i Crone var man får sina nycklar och blir följd till lägenheten.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna är ca. 90 m² stora och är mycket enkelt inredda i olika färger och med olika typer av möbler. På första våningen finns ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa (bäst för barn), satellit-tv, kök med spis, ugn och kylskåp samt gäst toalett. Det finns en utgång till en möblerad terrass från uppehållsrummet. På andra våningen finns två sovrum varav den ena har balkong, samt ett badrum med dusch och toalett. I källaren finns tvättstugan med tvättmaskinen samt garaget.

Dölj texten
 
 
search map