Hotell i Gravedona vid Comosjön

Hotel Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ingjuter ro och mentalt välbefinnande. Hotellet önskar själv att bli uppfattat som en oas där par utan barn kan njuta av tillvaron och de fina faciliteterna. Det är ca. 400 meter (via trottoar) till centrala Gravedona och ankommer man i bil finns det gratis parkering.

Bäst till par utan barn

Hotellet ligger i utkanten av staden med fin utsikt över sjön och centrala Gravedona. 100 meter från hotellet finns ett elverk som man dock inte störs av - varken synligt eller ljudmässigt. Då hotellet ligger helt ner till sjön sluttar infarten uppe från kustvägen ganska brant. Man ankommer till en parkeringsplats (gratis) och det finns plats för alla. Hotellet är utan tvekan bäst för par men det finns även enstaka trippelrum och barn är välkomna.

Läs mer om Hotel Regina

Pool och uteområde

Poolen är ny och närmast anlagd ut över sjön med en enastående panorama utsikt. Runt poolen finner man naturligtvis solstolar. Precis nedanför finner man en liten offentlig småstenstrand som både hotellets gäster och andra människor kan använda sig av för ett dopp i den svalkande sjön.

Vänder man blicken inomhus finner man reception, hiss, ett litet gym med utsikt över sjön samt frukostmatsal där frukosten serveras som buffé. Frukosten kan intas inne eller ute när vädret tillåter.

Vinkällaren Crotto Regina

Hotel Regina har sin helt egna vinkällare på andra sidan vägen. I historiska omgivningar kan man få arrangerat vinprovning (min. 4 personer) och köpa produkter med hem från lokala producenter. Hotel Regina producerar inte själv de specialiteter och vin som de säljer.

Rummen på Hotel Regina

Dubbelrum Classic

Dessa 17 rum är snyggt inredda och är alla utrustade med minibar, förvaringsbox, lcd sat-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har varken balkong eller sjöutsikt. Extra säng är ej möjligt.

Dubbelrum Comfort med balkong och sjöutsikt

Dessa 29 rum är snyggt inredda och är alla utrustade med minibar, förvaringsbox, lcd sat-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har både balkong och sjöutsikt. Extra säng är möjligt i fem av rummen.

Dubbelrum Superior med balkong/terrass och sjöutsikt

Dessa 7 rum är snyggt inredda och är alla utrustade med minibar, förvaringsbox, lcd sat-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har både balkong (eller terrass) och sjöutsikt. Extra säng är ej möjligt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map