Hotell i Gravedona vid Comosjön

Agriturismo Ca' del Lago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här befinner vi oss utan tvekan i den bättre ände! Som extra plus finner man en härlig trädgård med pool. Priserna är rimliga och gården erbjuder flera 4-bäddsrum åt familjer. Comosjöns bredd ligger endast ca. 400 meter bort och Gravedonas trevliga sjöpromenad ca. 2 km bort.

Gångavstånd till Comosjöns bredd

Agriturismo Ca' del Lago är varmt, orginellt och konstnärligt! Stället ligger i en gryta som är låglandsområde med höga berg på alla sidor. Det betyder att det finns stora öppna vidder och fridfullt (kustvägen kan höras svagt från uteområdena) men ingen sjöutsikt trots att det endast är ca. 400 meter ner till Comosjön där det finns en liten strand. Stället ligger i Consiglio di Rumo som är åtskillt från Gravedona via en flod. Det är ca. 2 km till Gravedonas stämningsfulla sjöpromand med kafféer och restauranger som kan nås till fots med lite god vilja - antingen via huvudvägen via Regina eller via en genväg närmare sjön.

Läs mer om Agriturismo Ca' del Lago

Doft av lavendel och fruktträd

Man ska inte låta sig skrämmas av ett par lagerbyggnader på vägen fram till gården. När man först ankommer så är omgivningarna vackra: så vilar ögonen snabbt på lavendel och fruktplantager med olivträd och fikonträd. Det finns gratis parkering på stället samt uthyrning av mountainbikes som utmärkt används för att utforska området.

Öppen spis och restaurang skapar ramar

Invändigt möter man varm och välfungerande inredning med reception, hiss (upp till rummen och ner till wellness-avdelningen), restaurang (frukost och middag), uppehållsrum med öppenspis och litteratur, uterum samt en avdelning med försäljning av gårdens produkter som bl.a. honung, marmelad och charchuterier.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en mycket fin wellness-avdelning i källaren. Tillgången är inkluderat i rumspriset och omfattar jacuzzi, bastu, turkiskt bad, relax-avdelning och duschar med vattenmassage funktioner. Man har tillgång till wellness i tidsrummet från kl. 17:00 - 20:00. Där utöver kan man boka massage mot tillägg. Poolen med det fina trädäcket i trädgården ingår också i wellness-avdelningen. Runt om poolen finner man solstolar varifrån man kan njuta av solen och de omkringliggande bergen.

Läs om rummen på Agriturismo Ca' del Lago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map