Hotell i Gravedona vid Comosjön

Agriturismo Ca' del Lago

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här befinner vi oss utan tvekan i den bättre ände! Som extra plus finner man en härlig trädgård med pool. Priserna är rimliga och gården erbjuder flera 4-bäddsrum åt familjer. Comosjöns bredd ligger endast ca. 400 meter bort och Gravedonas trevliga sjöpromenad ca. 2 km bort.

Gångavstånd till Comosjöns bredd

Agriturismo Ca' del Lago är varmt, orginellt och konstnärligt! Stället ligger i en gryta som är låglandsområde med höga berg på alla sidor. Det betyder att det finns stora öppna vidder och fridfullt (kustvägen kan höras svagt från uteområdena) men ingen sjöutsikt trots att det endast är ca. 400 meter ner till Comosjön där det finns en liten strand. Stället ligger i Consiglio di Rumo som är åtskillt från Gravedona via en flod. Det är ca. 2 km till Gravedonas stämningsfulla sjöpromand med kafféer och restauranger som kan nås till fots med lite god vilja - antingen via huvudvägen via Regina eller via en genväg närmare sjön.

Doft av lavendel och fruktträd

Man ska inte låta sig skrämmas av ett par lagerbyggnader på vägen fram till gården. När man först ankommer så är omgivningarna vackra: så vilar ögonen snabbt på lavendel och fruktplantager med olivträd och fikonträd. Det finns gratis parkering på stället samt uthyrning av mountainbikes som utmärkt används för att utforska området.

Öppen spis och restaurang skapar ramar

Invändigt möter man varm och välfungerande inredning med reception, hiss (upp till rummen och ner till wellness-avdelningen), restaurang (frukost och middag), uppehållsrum med öppenspis och litteratur, uterum samt en avdelning med försäljning av gårdens produkter som bl.a. honung, marmelad och charchuterier.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en mycket fin wellness-avdelning i källaren. Tillgången är inkluderat i rumspriset och omfattar jacuzzi, bastu, turkiskt bad, relax-avdelning och duschar med vattenmassage funktioner. Man har tillgång till wellness i tidsrummet från kl. 17:00 - 20:00. Där utöver kan man boka massage mot tillägg. Poolen med det fina trädäcket i trädgården ingår också i wellness-avdelningen. Runt om poolen finner man solstolar varifrån man kan njuta av solen och de omkringliggande bergen.

Rummen på Agriturismo Ca' del Lago

Dubbelrum (inkl. frukost)

Dessa 9 rum är alla smakfullt inredda och ligger på 2:a eller 3:e våningen. Ett enda rum har öppen spis (och två balkonger) som kan bokas mot tillägg (se avgifter nedan). Rummen är alla utrustade med sat-TV (ca. 1000 utländska kanaler), minibar, trägolv, takfläkt (i några), wi-fi samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork. De är olika inredda. Enstaka rum har plats för upp till två extra sängar.

Dubbelrum med terrass (inkl. frukost)

Dessa 2 rum är båda smakfullt inredda och ligger på 2:a våningen. De vänder mot väster och har båda en möblerad terrass. Rummen är alla utrustade med sat-TV (ca. 1000 utländska kanaler), minibar, trägolv, takfläkt (i några), wi-fi samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork. De är olika inredda. Båda rummen har plats för två extra sängar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map