Hotell i Gravedona vid Comosjön

Agriturismo Ca' del Lago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som ett extra plus i kanten finns här en härlig trädgård med pool. Priserna är rimliga och gården erbjuder flera rymliga rum. Comosjöns bredd ligger endast ca. 400 meter bort och Gravedonas trevliga sjöpromenad ca. 2 km bort. Boendet passar både dig som reser som par och med familjen, då här finns rum för upp till fyra personer. Framför allt passar denna agriturismo dig som vill bo vid underbara Comosjön, med ett lantligt läge och tillgång till flera fina faciliteter som pool, wellness och restaurang.

Gångavstånd till Comosjöns bredd

Agriturismo Ca' del Lago är varmt, orginellt och konstnärligt! Stället ligger i ett låglandsområde med höga berg på alla sidor. Det betyder att det finns stora öppna vidder och att det är fridfullt (kustvägen kan höras svagt från uteområdena) men ingen sjöutsikt trots att det endast är ca. 400 meter ner till Comosjön där det finns en liten strand. Stället ligger i Consiglio di Rumo som är åtskiljt från Gravedona via en flod. Du har endast ett par kilomteter in Gravedonas stämningsfulla sjöpromand med kaféer och restauranger som kan nås till fots med lite god vilja - antingen via huvudvägen via Regina eller via en genväg närmare sjön.

Läs mer om Agriturismo Ca' del Lago

Doft av lavendel och fruktträd

Du ska inte låta dig skrämmas av ett par lagerbyggnader på vägen fram till gården. Omgivningarna runt lantstället är vackra och du kan låta din blick vila på lavendel och fruktplantager med olivträd och fikonträd. Det finns gratis parkering på stället samt uthyrning av mountainbikes som utmärkt används för att utforska området.

Rustikt kök och vällagad mat

Invändigt möts du av en varm och välfungerande inredning med reception, hiss som tar dig upp till rummen och ner till Wellness-avdelningen. Här finns en restaurang som serverar frukost och middag. Här kan du njuta av hemlagad pasta, risotto, lokala och närproducerade ostar och goda viner. Den goda maten kan du så klart njuta av på terrassen om vädret tillåter.

Utöver detta finns det ett uppehållsrum med öppen spis och litteratur, ett uterum samt en avdelning med försäljning av gårdens hemlagade produkter som bl.a. honung, marmelad och charkuterier. Perfekt för dig som vill handla lite godsaker med dig hem.

Koppla av med Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har, som nämnt, en mycket fin Wellness-avdelning i källaren. Inträdet (mellan kl. 17.00-20.00) är inkluderat i rumspriset och omfattar jacuzzi, bastu, turkiskt bad, relax-avdelning och duschar med vattenmassage funktioner. Där utöver kan du boka massage mot tillägg. Poolen med det fina trädäcket i trädgården tillhör också Wellness-avdelningen. Runt om poolen finns det solstolar varifrån du kan njuta av solen och de omkringliggande bergen samtidigt som du kopplar av och njuter av vistelsen.

Välj mellan olika rum

Det finns endast 11 rum vilket skapar en lite intimare atmosfär. Rummen är alla utrustade med Sat-TV, minibar, trägolv, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch / badkar, toalettartiklar och hårtork. Inget rum är det andra likt vilket är en del av gårdens charm.

Läs om rummen på Agriturismo Ca' del Lago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map