Omdömen från Agriturismo alla Poncia

 
Agriturismo alla Poncia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo alla Poncia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gravedona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo alla Poncia

Läs personliga omdömen av Agriturismo alla Poncia som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo alla Poncia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt semesterställe med fantastisk utsikt

Härligt semesterställe med fin utsikt över bergen och med bra områden utomhus där det är möjligt för att spela fotboll, badminton, pingis osv. Där var cyklar i olika storlekar som man fritt kunde låna.

Vi hade lägenhet nummer 9, och enligt vår mening är det den bästa. Stor trerumslägenhet med fin altan där man har "blick" till sjön.
Det är de små sakerna som gör att man känner sig välkommen på stället. De hade satt fram en skål med karameller, en korg med te, kaffe, socker och olivolja. Vi var där 14 dagar och fick bytt sängkläder och handdukar, samt städning efter en vecka. Det hade vi inte väntat oss.

Enda minus är att lägenheterna ligger tätt och man därmed är väldigt nära sin grannar, vilket man ska vara beredd på.
Dessutom är poolen inte så stor..

Comosjön som semester-destination

Åk ut i naturen.
Det är mycket trafik på de trånga vägarna, så det är ansträngande att köra ut för att titta på saker.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Trerumslägenhet nr. 9 med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig plats

En liten plats med en härlig pool och bra gräsplätt. Välutrustade, men små, lägenheter. Superfin utsikt och promenadavstånd till bra badmöjligheter.

Comosjön som semester-destination

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Enrumslägenhet nr. 1 med 2/4 sovplatser (med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Vi bodde i lägenheten med tre rum på andra våningen, i två veckor. Vi var fem personer, och skulle inte kunna bo i tvårumslägenheten på grund av lite plats. Mycket fint och välhållet ställe med möbler och inventarier av hög kvalitet. Fick nya sängkläder och handdukar på lördagen när det var bytesdag. Fin service. Stället är super till småbarnsfamiljer, då det finns en massa leksaker och poolen har ett lågt område i den enda änden. Vi reste med större barn, och till dem fanns det också en del aktivitetsmöjligheter i form av badminton, bordtennis, foosball, fotbollsmål osv. Bra att man kunde låna cyklar. Vi gick ner till staden för att äta flera gånger, där det finns många caféer och restauranger (rekommenderar Ca de Matt som man hittar på en sidogata vid sjöbredden). Kan se att andra har skrivit att det är svårt att bli av med avfall, men vi hittade ett ställe på vägen upp mot supermarknaden, max 500 meter, så jag tycker inte det var något problem att ta med soporna när vi ändå skulle handla mat.

Comosjön som semester-destination

Vacker plats. Kör en tur längs sjön och stanna i en av alla de små städerna. Här är så mysigt.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Trerumslägenhet nr. 9 med 4/6 sovplatser (med terrass)

Man ska veta att det är mycket lite privatliv i de nedersta lägenheterna.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla vid Comosjöns norra del.

Agriturismo alla Poncia är en verkligen en pärla som vi varmt rekommenderar. Vi bodde i lägenheterna på bottenvåningen och lägenheterna var bra planerade och hade allt vi önskade. Uteplatsen användes från morgon till kväll. Ett minus är att det var svårt att hålla flugor och myggor utanför lägenheten då det blev varmt i lägenheterna och det inte gick att ha korsdrag. Det skulle enkelt kunna lösas med myggnät.

Poolen och poolområdet var perfekt och inbjöd till svalkande dopp. Uppskattad var också möjligheten till att grilla vilket vi gjord vid två tillfällen. Mataffären ligger knappa 10 min bort och lättast var att gå eller cykla (lånecyklar fanns och de använde vi så gott som varje dag). Ned till Comosjön och en fin badstrand med strandbar är det endast 10 min.

Gravedona är en sömning liten stad med fantastiska inramning. Vi identifierade två okej restauranger. Dels en enklare trattoria precis vid den lilla småbåtshamnen samt Ca de Matt med en fantastisk takterass och mycket bra mat.

En annan bra restaurang ligger uppe i bergen i en by som heter Civo. Minns inte namnet men det var nummer 27 på kartan som vi fick på boendet.

Vi fick även tips om en kort vandring, ca 3 km från Livo till ett ställe som heter Crotto Di Danghri. Passar att gå med barn på en svindlande väg och väl framme fanns möjlighet till antipasto och öl och bad i alpbäckarna.

Vi besökte Varenna och tog båten från Gravedona vilket tog ca 1 h. Varenna är en mysig stad med massa fina byggnader precis intill Comosjön.

Comosjön som semester-destination

En bra blandning av allt och vi saknade inte Medelhavet. Mycket att göra och se och bra prisnivå.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/6 sovplatser (med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härligt boende vid Comosjön

Väl utrustade lägenheter med möbler och möbler av hög kvalitet. Gångavstånd till Comosjön, och gratis cykel drar verkligen upp. Bra service och härlig pool.

Comosjön som semester-destination

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/6 sovplatser (med trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super till lugn familjesemester

Liten, men superbra lägenhet, härlig liten pool med solstolar av hög kvalitet, friskt och grönt område, vänlig personal. Wifi långt bättre än utlovat. Generellt bättre än väntat både med hänsyn till utrustning, städning osv. Gravedona är en trött stad - förvänta dig inte livliga dagar och kvällar. Få restauranger och caféer, mycket lite shopping, men bra matbutiker om man gärna vill laga egen mat.

Comosjön som semester-destination

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 6 med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lite liten när barnen är halvstora. Den lovade dubbelsängen var i vardagsrummet i form av en kojsäng och det var lite dåligt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo alla Poncia

Vi hade otur och kom till Gravedona när det var 15 grader (vanligtvis 20). Så vår användning av poolen var begränsad.
Anläggningen verkade mycket sliten.
Vi lämnade stället två dagar innan vi skulle, på grund av vädret - vi hade sett vad vi kom för - och vädret norr om Alperna var lockande.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 8 med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Vi har haft en skön semester i detta lilla eldorado.
Paula är riktigt trevlig och hjälpsam.
Perfekt för barnfamiljer.

Rekommendationer till andra gäster

Sopor ska slängas nere i Gravedona, i några sopnedkast som nästan är underjordiska. Det närmaste finns nära kyrkan mitt emot en kyrkogård.
Restaurangen Ca De Matt är ett måste – boka bord till takterrassen.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Trerumslägenhet nr. 9 med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Svajigt, tror det beror på om många är uppkopplade
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo alla Poncia

Ett superhärligt ställe, rent och snyggt, bra stämning, nära till staden och supermarknad och Comosjön, läcker pool och trädgård

Rekommendationer till andra gäster

Gardinello är en bra restaurang.
Ta en seglingstur på sjön, eventuellt till Bellagio, en av Italiens vackraste byar.

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 7 med 2/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo alla Poncia

Agriturismo alla Poncia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo alla Poncia
Tvårumslägenhet nr. 7 med 2/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map