Semesterbostad i Gravedona vid Comosjön

Agriturismo alla Poncia

Utsikt från lägenheterna på andra våningen Den allmänna sjöstranden ca 200 m bort
 
Agriturismo alla Poncia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo alla Poncia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gravedona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Barnfamiljer älskar Agriturismo alla Poncia! Pool, barnpool och stora öppna ytor långt bort från biltrafik gör hela skillnaden. Lägg till Comosjön och solen skiner redan lite extra.

Gångavstånd till både sjön och Gravedonas sjöpromenad

Endast ca. 500 meter från Gravedonas mysiga centrum med matställen och sjöpromenad, och bara ca. 200 meter från Comosjöns strand där det finns en allmänn sjöstrand, ligger detta vackra lantställe med 9 välutrustade lägenheter. Här finns gott om svängrum och det är högt i tak, och de 9 lägenheterna har alla antingen terrass eller trädgård. Stället ligger i en dalsänka, ett låglandområde omgivet av berg på alla sidor. Det betyder att det finns stora öppna vidder men ingen panoramisk sjöutsikt trots att det bara är ca. 200 meter ner till Comosjön. Det finns i övrigt gratis parkering på stället.

Läs mer om Agriturismo alla Poncia

Lägenheter med uteplats eller terrass

På plats finns även gratis tvättinrättning och bordtennis. Lantstället producerar inte livsmedel men har djurhållning (får, kor och åsnor). Djuren kommer dock inte i kontakt med gästerna. Alla lägenheterna vetter åt samma håll, alltså nordöst, vilket betyder att de alla har mycket morgonsol och en bit in på dagen. Lägenheterna på första våningen har mest uteplats då de både har terrass och trädgård - medan lägenheterna på andra våningen har en stor terrass och lite sjöutsikt mellan allt det gröna.

Läs om lägenheterna på Agriturismo alla Poncia

Dölj texten
 
 
search map