Omdömen från Lefay Resort and Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Lefay Resort and Spa

Läs personliga omdömen av Lefay Resort and Spa som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Lefay Resort and Spa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toppen lyx

Läckert ställe som lever upp till sina 5 stjärnor, dock var där för många människor på weekenden då där också var unga mellan 12-16, det har vi inte upplevt tidigare .. phu.. vi har besökt detta ställe 5 gånger och det kostar kassan, men det är det värt.

Gardasjön som semester-destination

bara bil

Lefay Resort and Spa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Lefay Resort and Spa
Juniorsuite (prestige) m. sjöutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map