Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Lefay Resort and Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta stället för livsnjutare

På Lefay Resort befinner du dig i en oas av ro och kvalitet. Hotellet som bjuder på en storslagen utsikt över Gardasjön och bergen ligger mitt i naturreservatet Parco dell Alto Garda, som finns med på UNESCOs världskulturarvlista. Här kan du vandra i bergen, genom olivlundar och vinmarker och hela härligheten kryddas med en vykortliknande panoramautsikt. Medelhavsstämningen vid sjön och bergens storhet smälter samman i en storslagen naturupplevelse och utsikten från det terrassformade landskapet är verkligen bedårande.

Du är omgiven av natur

Resorten ligger i en 11 hektar stor park i bergen över den trevliga staden Gargnano. Parken och trädgården bjuder på skog, olivlundar, lokala plantor, löparspår och fitnesstrails. Den blir även kallad för terapeutisk trädgård med möjlighet till meditation där du kan finna ro och balans med hjälp av olika aktiviteter.

Det tar dig ca 10 minuter att köra ner till Gargnano som ligger ca 7 km från hotellet. Gargnano är en riktigt intressant stad som är väl värd ett besök. Här är ganska få turister och en läcker middag på en terrass ut mot sjön med goda lokala rätter och viner kan varmt rekommenderas som avslutning på en underbar och händelserik dag. Lefay Resort erbjuder gratis shuttleservice till Gargnano så du kan låta bilen stå på hotellet och njuta av ett glas av det lokala vinet. För cykelentusiaster finns det möjlighet att hyra cykel i hotellets reception så att du kan utforska området snabbare än gåendes.

Här finner du allt det hjärtat begär

Filosofin på Lefay Resort är rakt igenom präglat av hållbarhet. Du kommer att uppleva att hotellet lever upp till de 5 stjärnorna och erbjuder hög service samt all den komfort du kan önska dig. Hotellet har ett perfekt läge och är byggt i lokala naturmaterial, vilket innebär att det är superelegant integrerat i den terrassformade gröna naturen. Slappna av och låt dig skämmas bort i det stora SPA området 'World of Water and Fire' som består av små sjö-poler, grottor, olika typer av bastu och ett relax område. Det är ren lyx! Du har för övrigt fri entré som hotellets gäst och du bör passa på att avlägga ett besök om du har tid över.

På sommaren är utomhuspoolen det bästa valet. Här kan du slappa i de härliga solstolarna samtidigt som du njuter av utsikten över Gardasjön och glöm inte att njuta av en nybryggd cappuccino eller en god aperitif.

Läs mer om Lefay Resort and Spa

Mat med hög klass

I de två restaurangerna blir du bortskämd med härliga gastronomiska upplevelser. Du har ett tort urval av sund och ekologisk mat primärt tillagde efter lokala recept och kockarna använder sig alltid av säsongens råvaror för bästa resultat. Njut av en god cocktail i poolbaren eller i Cigar Lounge baren innan middagen eller ta dig ett sista dopp innan det blir dags för en matbit. Det finns Wi-Fi på hela hotellet bortsett från SPA området. Parkering är inkluderat.

Ljusa och rymliga suiter

Suiterna på Lefay Resort är av yttersta kvalitet och "vanliga" rum finns inte. Alla suiter är ljusa och rymliga i elegant design. De är utrustade med Sat-Tv, aircondition, minibar, kassafack, skrivbord, fri Wi-Fi, marmorbadrum med toalett, dusch, hårtork och gratis badartiklar samt terrass med sjöutsikt.

Läs om rummen på Lefay Resort and Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map