Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Hotel Meandro

Superior rum Superior new rum Superior new rum Utsikt mot Villa Feltrinelli från hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Meandro är ett trevligt familjeägt hotell som ligger vid kustvägen i utkanten av den trevliga byn Gargnano. Du har en fantastisk utsikt över Gardasjön och det världsberömda hotellet Villa Feltrinelli samtidigt som du kan gå till centrum på ca. 10 minuter via en mindre väg. Strand har du ca 100 meter från hotellet.

De tre systrarna

De tre systrarna som äger hotellet heter Mara, Bruna och Graziella. Någon av dessa tre ser du ofta i receptionen där de tillsammans med sin personal gör sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma. Och deras goda service har medfört att många gäster väljer att återvända hit år efter år.

Läs mer om Hotel Meandro

Du har en magnifik utsikt

Bortsett från den fantastiska utsikten, som nästan gör att allt annat bleknar, har hotellet en trevlig reception med uppehållsrum och bar, hiss, restaurang, takterrass, en liten trädgård och en stor inomhus pool med panoramafönster samt jacuzzi och sauna. Dessutom finns det parkeringsplats ut mot vägen. Man ska dock inte oroa sig allt för mycket för trafikbuller då rummen vänder mot sjön. Dock ska du räkna med en del trafik på den lokala vägen från centrum som passerar förbi hotellet.

Välj det rum som passar dig bäst

Det finns tre olika rumstyper på hotellet där vi kan erbjuda dig de som är lite enklare eller superior som är ljusare och modernare. Faciliteterna är Sat-Tv, minibar, kassfack, Wi-Fi, telefon, aricondition. Alla har badrum med dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Meandro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map