Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Hotel Meandro

Superior rum Superior new rum Superior new rum Utsikt mot Villa Feltrinelli från hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Meandro är ett trevligt familjeägt hotell som ligger vid kustvägen i utkanten av den trevliga byn Gargnano. Du har en fantastisk utsikt över Gardasjön och det världsberömda hotellet Villa Feltrinelli samtidigt som du kan gå till centrum på ca. 10 minuter via en mindre väg. Strand har du ca 100 meter från hotellet.

De tre systrarna

De tre systrarna som äger hotellet heter Mara, Bruna och Graziella. Någon av dessa tre ser du ofta i receptionen där de tillsammans med sin personal gör sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma. Och deras goda service har medfört att många gäster väljer att återvända hit år efter år.

Läs mer om Hotel Meandro

Du har en magnifik utsikt

Bortsett från den fantastiska utsikten, som nästan gör att allt annat bleknar, har hotellet en trevlig reception med uppehållsrum och bar, hiss, restaurang, takterrass, en liten trädgård och en stor inomhus pool med panoramafönster samt jacuzzi och sauna. Dessutom finns det parkeringsplats ut mot vägen. Man ska dock inte oroa sig allt för mycket för trafikbuller då rummen vänder mot sjön. Dock ska du räkna med en del trafik på den lokala vägen från centrum som passerar förbi hotellet.

Välj det rum som passar dig bäst

Det finns tre olika rumstyper på hotellet där vi kan erbjuda dig de som är lite enklare eller superior som är ljusare och modernare. Faciliteterna är Sat-Tv, minibar, kassfack, Wi-Fi, telefon, aricondition. Alla har badrum med dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Meandro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Meandro

Läs personliga omdömen av Hotel Meandro som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Meandro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Hotel Meandro

Bedömning av Hotel Meandro

Läs mer

Bedömning av Hotel Meandro

Läs mer

Vackra Italien

Första gången vi gästade Gargnano, men absolut inte sista!
Vistelsen på Hotel Meandro var oklanderligt. Alltid vänlig och hjälpsam personal.
Bra läge nära sjön, där det är möjlighet att bada, och grönt område med olivträd där man kan sola.

Läs mer

Härligt hotell nära sjön :)

Personalen på Hotel Meandro drar verkligen upp betyget för detta hotell! :) Hotellet är inte nytt längre - men de anställda är SÅ rara, öppna och hjälpsamma - och servitörerna på restaurangen är helt otroligt duktiga och välutbildade.
Vi NJÖT av vår semester på hotellet!

Läs mer

Härligt och lugnt hotell i vackra omgivningar

Meandro är ett härligt och lugnt hotell. Bra service, allt var i ordning. Vi åt 1 gång i restaurangen, och det var god mat och superbra service. Vi hade en liten balkong över restaurangens terrass, med en fantastisk utsikt över sjön och staden.

Läs mer

En härlig semester

Vi hade en trevlig och avkopplande vistelse på Hotel Meandro! Personalen var trevlig och tillmötesgående och det rådde en skön atmosfär på stället.
Olika sorters konst fanns upphängd, eller stod framme, då hotellet har en konstnär i huset nere i källaren, vilket gjorde att stället verkade både spännande och mysigt!
Vi hade bokat hotellrum med endast frukost, och det var vi mycket nöjda med. Och det var alltid en fröjd att komma till frukosten, då kaffet serverades snabbt och det fanns ett bra sortiment i frukostbuffén. Och morgonpersonalen var alltid på gott humör!
Hotellrummet uppfyllde också helt våra förväntningar för vi hade balkong ut mot sjön!!! Vi hade en fantastisk utsikt och njöt av att sitta där om kvällarna!!

Läs mer
 
search map