Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Hotel Bartabel

 
Hotel Bartabel är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bartabel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gargnano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bartabel (som betyder ryssja) är ett trevligt, litet familjeägt hotell med bara 12 rum. Hotellet ligger på huvudgatan i den trevliga byn Gargnano - precis ner till sjön. Stället ägs av den sympatiska familjen Collini (i tre generationer) som overtog hotellet i början av 2008 och som sedan har gjort en genomgående renovering så hotellet idag lever upp till de flesta förväntningar av standard och komfort.

Hotellets absoluta styrka är den centrala belägenheten i det historiska centrum. Här är det bara få steg till butiker, caféer, restauranger, hamnen och sjöns båtfart. Hotellet ligger helt bokstavligt talat med "fötterna i vattnet" - och sticker man ut fötterna genom fönstret i frukostrestaurangen kan man ta fotbad i sjön medan man äter. Närmaste strand ligger endast 300 meter bort.

Läs mer om Hotel Bartabel

Från den lilla hamnen som ligger endast ca. 50 meter från hotellet är det byggt en gångbro i vattnet så man kan promenera förbi och titta på hotellet från sjösidan. Sådana gångbroar blir mer och mer använda vid Gardasjön. Den centrala belägenheten medför inte att man behöver vara rädd för larm och oro dygnet runt då Gargnano är en nästan oupptäckt by vad angår turism.

Belägenheten gör också att Hotel Bartabel är ett sant paradis om man använder offentlig transport. Det finns dock parkeringsmöjligheter mot betalning på flera ställen i byn - och man kan stanna kort utanför hotellet vid ankomst och avresa.
Hotellet är på fem våningar. På första våningen finns en liten reception, hiss, uppehållsrum samt frukostrestaurang och bar med sjöutsikt. På andra våningen finns ett uppehållsrum samt en stor terrass ut mot sjön.

Hotellet har 12 rum som alla är fint inredda i klassisk stil. Byggningen är historisk och då man varit tvungen att respektera de ursprungliga väggarna varierar rummen väldigt i storlek och inredning, precis som ett par av de överst belägna rum har badrum med relativt lågt till tak. Alla rum har telefon, WiFi-internet samt badrum med dusch och hårtork.

Dubbelrum Vicolo - ligger ut till en liten gränd och har därför ingen utsikt.
Dubbelrum Vicolo Superior - är relativt rymligt och inrett med aircondition. Ligger ut till en liten gränd och har därför ingen utsikt.
Dubbelrum Via Roma - vänder mot huvudgatan och bycentrum.
Dubbelrum Monte med balkong - har en mindre balkong och utsikt mot bergen.
Dubbelrum med sjöutsikt - vänder mot sjön.
Dubbelrum med sjöutsikt och terrass - ligger högt och har möblerad terrass mot sjön.
Trippelrum Borgo Superior - vänder mot huvudgatan och bycentrum och har plats för tre personer. Badrum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map