Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Hotel Baia d'Oro

 
Hotel Baia d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Baia d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gargnano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Baia d'Oro har alla ramar för ett romantiskt sjöhotell! De varma färgerna, det inbjudande soldäcket ut till sjön, smakupplevelserna i restaurangen och inte minst den storslagna sjöutsikten fulländar vistelsen.

Den enastående placeringen på själva sjöbredden betyder att man slipper trafiken och att man faktiskt man undgå att märka av sjöns varierande väder, årstid och tidpunkt på dagen. Hotellet ligger i den lilla landsorten Villa endast 500 meter från centrala Gargnano där man finner gågata med affärer och matställen.

Läs mer om Hotel Baia d'Oro

Förutom de sköna uteområdena - framför allt med soldäcket i trä med solstolar finner man inomhus en reception, internet-point, hiss, solterrass på 2:a våningen, TV-rum och en stämningsfull lounge med öppen spis. Det finns möjlighet för parkering på hotellet (mot tillägg) - det finns dock endast 6 platser så man bör förboka sin plats.

Hotellet har egen restaurang mot sjön och maten serveras under sommarmånaderna både inne- och utomhus på terrassen med sjöutsikt. Även frukosten serveras utomhus när vädret tillåter det.

Dubbelrum Standard med sjöutsikt och terrass
- Dessa två rum har sjöutsikt (begränsad) och terrass (ej nyrenoverad). Rummen har wi-fi, aircondition, minibar, TV, trägolv, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är inte möjligt.
Dubbelrum Classic med sjöutsikt
- Dessa tre rum har sjöutsikt. Rummen har wi-fi, aircondition, minibar, TV, trägolv, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är inte möjligt.
Dubbelrum Superior med sjöutsikt och terrass
- Dessa fem rum har sjöutsikt och terrass. Rummen har wi-fi, aircondition, minibar, TV, trägolv, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns plats för upp till två extra sängar i flera av dessa rum.

Dölj texten
 
 
search map