Hotell i Gargnano vid Gardasjön

Boutique Hotel Villa Sostaga

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den familjära stämningen är påtaglig

Du kommer att med stor sannolikhet känna dig välkommen på Boutique Hotel Villa Sostaga som är ett familjedrivet hotell. Med passion och kärlek, för såväl villan som platsen, har Seresina familjen valt att bibehålla en mysig vintageatmosfär. Här kan du njuta av vackert möblerade rum med antikviteter, varma färgsättningar och en skönt avkopplande miljö. Allt detta tillsammans med en fantastisk utsikt över landskapet.

Inbäddad i grönska och skog på 40 hektar, ca 8 km's från Gargnano, hittar du detta mycket hemtrevliga lilla hotell, f.d jakthus till greven Giuseppe Feltrinelli och sedermera renoverad till sommarhus av Alberico Belgioioso för den nobla familjen och dess berömda gäster. Vägen slingrar sig upp för kullen men är mödan värd för väl framme kommer du att kunna njuta av lugnet och ett fantastiskt läge där du har utsikt över Gardasjön.

Läs mer om Boutique Hotel Villa Sostaga

En tillflykt för både kropp och smaklökar

Gabriele Seresina övergav kaotiska Milano och med sin fru Gabriella återvände han till sin älskade sjö för att återfinna livets behagliga rytm. De hittade denna gamla villa och påbörjade en gedigen renovering av huset. Nu ville de inte enbart skapa en plats för själen i vacker miljö utan även en plats där smaklökarna skulle få sin beskärda del, vilket du kommer att märka om du bestämmer dig för att prova på deras kök. Vi har provat och kan varmt rekommendera hotellets restaurang.

På Villa Sostaga erbjuds du frukost, lunch (stängt mellan november och påsk) och middag och kan antingen avnjuta maten i villan (Libertyrummet eller Clara hall) med panoramafönster, på terrassen eller ute i trädgården i den inglasade verandan, Gazebo, varifrån du har vy över sjön. Att maten smakar utmärkt och är vackert presenterad står Pier Lorenzo Minini för tillsammans med sina assistenter Elvis och Gaetano.

Passa på och njut av tillvaron

Om du väljer att stanna ett par nätter på Boutique Hotel Villa Sostaga då bör du också passa på att njuta av stillheten och vyerna. Detta kan du göra ute i trädgården eller intill poolen där det finns solstolar utplacerade. Förutom massor av vila inbjuder området till härliga promenader och trevliga cykelturer. Du kan även, med bil, besöka sjöns trevliga orter som ligger som ett fint pärlband.

Hemtrevnad och komfort

Det är i den gamla villan, som är från slutet av 1800-talet, du checkar in. I villan, som räknas som huvudbyggnad då här även finns ett separat annex med rum, ligger några av rummen samt köket, restaurangen och de fina gemensamma rummen.

Det finns som sagt rum både i villan som i annexet och du kan välja mellan classic, deluxe och juniorsuite. Som du ser är några av rummen sammanslagna men med resp, beskrivning för att du lättare ska förstå olikheterna. Rummen är varmt inredda med antika möbler, några med ett romantiskt inslag. Faciliteterna är aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv,telefon, minibar, kassafack och hårtork.

Lite hjälp på vägen

De flesta av GPS: n ger felaktiga anvisningar om hur du når hotellet, om du kommer söderifrån. Om du kör på Gardesana-vägen från Salò norrut mot Riva del Garda, och anländer till Bogliaco berättar de flesta satellitnavigatorer att du ska svänga av till vänster mot Villavetro. Det är bättre att inte göra det utan att fortsätta rakt vidare till nästa by Gargnano. Kör inte in i byn Gargnano utan sväng vänster efter skyltarna mot Navazzo. Följ den här vägen i ca 8 km tills du når Villa Sostaga. Kommer du norrifrån följer du skyltar mot Gargnano och vidare Navazzo eller Valvestino samt Villa Sostaga. Kör ca 8 km tills du kommer till Navazzo där du svänger vänster mot Villa Sostaga i ca 500 meter.

Vi ber dig observera att ägarnas två hundar vistas ibland på hotellet. Har du med egen hund får denna vistas överallt förutom vid poolen och ute på verandan.

Läs om rummen på Boutique Hotel Villa Sostaga

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map