Omdömen från Locanda Agli Angeli

 
Locanda Agli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Agli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda Agli Angeli

Läs personliga omdömen av Locanda Agli Angeli som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Agli Angeli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lovisa och Niclas från Stockholm i Sverige bodde på Locanda Agli Angeli i Gardone Riviera från den 3. till den 6. oktober 2011.

Vi trivdes väldigt bra här. Det var ett mycket genuint och välkomnande ställe. Vårt rum nr 29 var jättefint och hade en enastående utsikt över byn och delvis över Gardasjön. Trattorian serverade väldigt god mat och ägarinnan Patrizia var väldigt vänlig.

Vi åkte på utflykt med färjan tvärs över sjön och linbanan upp på berget från Malcesine, det var en trevlig utflykt och fin utsikt men väldigt turisttätt. Ett bra tips på utflykt är den botaniska trädgården Heller Garden som låg på gångavstånd från hotellet. Full av moderna skulpturer, lustiga växter och labyrintliknande gångar som pryddes av mosaik. Vi tog också en sväng på Valpolicella vinrutt men tyckte inte att det fanns så mycket att se och hade svårt att hitta en vingård som var öppen för besök.

Restauranger
Det visade sig att det ligger en restaurang i den lilla byn Gardone Riviera men en stjärna i Guide Michelin, Villa Fiordaliso. Middagen där var det bästa på hela resan. Notan var rekordhög för oss men det var ändå värt det. Det fanns inte så många restauranger i Gardone Riviera, så vi provade Papillon i Saló som hade rekommenderats av in-italia men maten var inte bra och servicen var usel. Det var ändå helt okej eftersom vi satt precis vid vattnet och fick en fin kvällspromenad längs hamnen.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map